see

Draag een kroon

DRAAG EEN KROON

De lingerie, de outfit, de hakken, de make-up... En nu wilde ik nog iets moois toevoegen voor in mijn haar, iets wat doet denken aan art deco & de roaring, wilde, sexy 20's, iets dat blinkt, iets als bekroning op het vrouw zijn.

Ik had me getogen in de weergaloos prachtige zwarte Coeur Kanten Bodysuit van Cadolle en daarover droeg ik mijn zwarte, pittig, kittige Patrice Catanzaro Kitty jurk. Om het geheel nog meer schwung te geven voegde ik de zwarte Sia Bolero van Patrice Catanzaro toe . Deze items, de materialen, dat prachtige kant, lekker naar het lichaam vormend en heerlijk vrouwelijk.

En dan nu le petit moment suprême....

Ik heb eigenlijk nog niet zo vaak gezocht naar echt prachtige, exclusieve haar-accessoires en tuimelde van de ene site naar de volgende. Na best wat uren het internet afgetuurd te hebben, vond ik iets moois op de site van France Luxe! Er was nog zoveel meer handgemaakte pracht op de site van France Luxe te vinden, het was tot de rand gevuld met haarsieraden & accessoires, maar ik bezweek voor een met de hand vervaardigde vlinder-kam; vakmanschap, meesterlijkheid, met een beetje een 20's vibe en met de juiste fonkelfactor aan swarovski kristallen. De Vlinder-kam die ik tegenkwam was groot en groots, genoeg om een symbolische kroon te spelen boven mijn ensemble en een bekroning te zijn op het vrouw zijn....

Waar is mijn troon?!

*

foto bronnen: Pinterest & France Luxe