HET BLOEMENMOTIEF, DE TREND VAN NU

De lente laat niet lang meer op zich wachten. Nog even geduld en we kunnen weer met zijn allen genieten van lange zonnige dagen en onder het genot van een heerlijk glas wijn het terras opduiken. Ook mijn garderobe wacht met smart op de lentezon. Het houdt mijn minimalistische winterse stijl en het eeuwige zwart wel even voor gezien. Mijn garderobe hunkert naar wat kleur en toffe prints.

Één van mijn favoriete prints op dit moment is toch wel het bloemenmotief. Je kunt namelijk alle kanten op met deze print. Voor een romantische boho look kan je met een bloemenmotief prima uit te voeten, maar het motief is ook op een chique, elegante manier toe te passen.

Laat ik nou gelukkig niet de enige zijn die een goed bloemenmotief weet te waarderen, ook menig fashion designer is dit seizoen verzot op deze geweldige print. Niet alleen in modeland vinden wij deze trend terug, ook steeds meer luxe lingerie merken wagen zich eraan. Je kunt je dan misschien wel voorstellen dat ik helemaal in mijn nopjes ben dat mijn grootste passie, luxe lingerie, steeds vaker gecombineerd wordt met mijn favoriete print. Luxe lingerie merk Edge o' Beyond steelt misschien wel de kroon met hun betoverende Charlotte lingerie collectie.

Hierbij één van mijn favoriete gebloemde looks: 1. Edge o' Beyond Charlotte lingeriet set, €437 2. Equipment Theron Rose Print Kimono, €385 3. Petar Petrov Hollis patent leather pants, €1365 4. Dolce & Gabbana Jewel Keira heeled sandals, €995 

 • Worldwide

  Next-day delivery

 • Personal

  & real service

 • Free gift wrapping

  & Discrete delivery

 • Boutique in Amsterdam

  The Netherlands

 • #STORIES
  English