Hete mijmering

HETE MIJMERING

Zielsgelukkig, ging ik vrolijk op weg, op weg naar huis. Het was een wervelwind van een dag, maar hoe dan ook het was een absoluut heerlijke. Blij droeg ik alle tassen met mijn goodies... Mijn verrukkelijke lingerie, een paar goddelijke hakjes & mijn prachtige venetiaanse maskerOooh yes...het masker! En zijn maker…Franco…

En dat is het moment dat mijn mijmering haar vlucht nam. Bestemming: De Zevende Hemel… Wat er allemaal gebeurde achter de donker gouden gordijnen in de ‘Boutique des Masques’, was ...nou ja...pure vakmanschap.

Franco wist wel raad met het vrouwelijk lichaam, zonder handleiding of enige andere instructies. Hij verwende me immens...enorm! Hij verleidde me volledig met zijn tongwerk, terwijl hij voor me knielde. Zijn handen en vingers waren meesters van seductie. Van het weelderige uur of zo dat ik doorbracht in de boetiek, heb ik enkel 10 minuten nodig gehad om het meest geweldig mooie masker te kiezen. De overige 50 plus minuten werd ik minstens 3 keer de zevende hemel ingestuurd. Een daarvan was een meervoudig tripje naar die goddelijke plek.

Natuurlijk kwam Franco ook… ...aan zijn trekken in deze sexy encounter of the first kind. Soms kan gekreun een beetje gênant klinken, maar zijn gekreun pakte me iedere keer weer helemaal in. Ons vel glom helemaal, aan het einde van onze sessie achter het gordijn.

We friste onszelf op en namen een “snelle” douche samen in zijn appartement boven de boetiek... We konden niet lang van elkaar af blijven. Vingers, lippen & nog meer lichaamsdelen bleven elk detail van onze sexy anatomie onderzoeken.

Uiteindelijk kleedde ik me aan in mijn nieuwe Patrice Catanzaro lingerie en de rest van mijn kleren. Nou ja...misschien was ik wat langer dan een uur in Franco’s ‘Boutique des masques’. Was het anderhalf uur? Maar ja, who is counting, toch?

Mijn hitsige gemijmer bracht me helemaal thuis. En voordat ik naar binnen ging, voegde ik Franco toe aan mijn roze lekkernijen boekje.

Ooooooh Franco!

With pleasure, Ms. P.