MOOI VOORSPEL

De tafel was gedekt, luxueus aangekleed, fraai met smakelijke sexappeal. Voortreffelijk verleidelijk voor niet alleen het oog, maar ook voor de smaakpapillen.

Een sexy diner van meerdere gangen, volledig bestaand uit elementen van overheerlijke, bekoorlijke afrodisiacs wacht op ons ... Om te beginnen, werd ons een romige, zachte oester en saffraan bisque geserveerd in een prachtige luxe kom. We nemen de tijd om van de smaken te genieten en we smullen van een sensuele, verleidelijke tête à tête.

Het hoofdgerecht kwam, artistiek gedecoreerde, sappige asperges op een bedje van een rijke gouden saus op een appetijtelijk bord. Je weet hoe je me moet vermaken, je weet precies hoe je me moet verleiden met je goddelijke, verrukkelijke voorspel ...

We voelen het, we voelen alle afrodisiacs hun verleidelijke werk doen. Misschien kan er nog een hemels vleugje bij? Vijgen in een zoete, heerlijk fluwele custard & saffraan saus, een zinderend zoet dessert in een mooi schaaltje.

Bedankt L'OBJET voor ons verrukkelijk voorspel! Bedankt voor alle magnifieke, magische aankleding voor ons sensationeel diner...

En nu de rest van het avondvullend menu, het heerlijk verwerken van al die ambrosiale afrodisiacs...de zaligheid!

~*~

Afbeeldingen: L'OBJET, Pleasurements

 • Worldwide

  Next-day delivery

 • Personal

  & real service

 • Free gift wrapping

  & Discrete delivery

 • Boutique in Amsterdam

  The Netherlands

 • #STORIES
  English