ALS GEDACHTEN AFDWALEN

...Ik verliet de hemelse bubbeltjes van mijn bad, droogde mezelf af, bracht 210th body creme aan op mijn huid en kleedde me aan. Vandaag is mijn lingerie-keuze gevallen op de goddelijke Iana bh van l‘Agent, natuurlijk met bijpassende string. Vervolgens besloot ik mijn fabuleuze lang gemouwde kanten bodysuit van Amoralle aan te doen, de limited edition Chantal Thomass stockings en dit geheel combineerde ik met mijn absoluut favoriete leren rok van Pretty Wild.

Net toen ik mijn schoenen aan wilde doen, ging mijn  telefoon... Toen ik opnam, verscheen er een enorme glimlach op mijn gezicht, het was Lucien, de knetter sexy fotograaf! Hij vertelde dat hij morgenavond in Parijs zal landen en vroeg zich af of we dan misschien konden afspreken. Hij herinnerde me aan alles wat hij met me van plan was en voegde nog een paar dingen toe aan zijn ondeugende todo-lijst… Mijn wangen kleurde zich spontaan rood bij de gedachten! Toen we ophingen, kon ik de grijns niet van mijn gezicht vegen!

Ik deed vlug mijn make-up op, flufte mijn haar wat en ging vrolijk op pad naar de meeting om mijn collega’s te helpen een nieuw goed doel te kiezen, waarvoor we een weelderig gala kunnen organiseren. Toen ik aankwam bij het prachtige landhuis, waarvan de organisatie eigenaar is, arriveerde de anderen ook net. We begaven ons allemaal naar de bibliotheek, namen plaats aan de enorme tafel en de meeting kon nu mooi beginnen.

Toen dwaalde mijn gedachten al snel af... Ik kan hem natuurlijk ophalen van het vliegveld, toch? En als we daar zijn, kunnen we eerst een glaasje bubbels drinken om ons vervolgens stiekem af te zonderen en ons te begeven naar een plek met genoeg friemel ruimte voor ons tweetjes… Een toilet? Ik liet mijn fantasie hierover even de vrije loop... Zou er genoeg ruimte voor hem zijn als hij zich samen met zijn lippen en tong, op zijn knieën tussen mijn benen begeeft? Misschien was die ruimte een beetje te klein…

Als we nou eens naar een Star Alliance lounge gaan, dan kunnen we misschien een van hun douches kapen?Hmmmm…..ik ben er absoluut zeker van dat we hier prima in passen! Ik begon het hele plaatje te visualiseren… Ik kon zien hoe we haastig onze kleren proberen uit te doen, een paar knoopjes overleefde de actie helaas niet. Onze monden half open, likkende kronkelende tongen. Gebeten lippen werden vervolgens beter gekust. Onze huid die gestreeld wordt door elkaars vingers en druppeltjes nat die worden gemorst. Een pulserend lid, een afwachtende vochtige gleuf, zich aan elkaar hechtend…

“Uhm, Ms. P., wat is jouw mening over het onderwerp?” “Ik vind het werkelijk fantastisch!”, antwoorde ik...

Laten we het doen!

With Pleasure, Ms.P.

 • Worldwide

  Next-day delivery

 • Personal

  & real service

 • Free gift wrapping

  & Discrete delivery

 • Boutique in Amsterdam

  The Netherlands

 • #STORIES
  English