ALS LUST ONTWAAKT...

(Gebaseerd op een verhaal van Monica)

…Het is geen verrassing dat ik met hem mee naar huis ging...met Gio en we maakte de nacht de absolute moeite waard. We waren niet te verzadigen, hoe we onze lijven om elkaar heen krulde. Het leek of we aan elkaar genaaid waren. Er was geen speld tussen te krijgen…

Na ongeveer 6 verschillende posities, die je waarschijnlijk terug kunt vinden in de Kama Sutra (maar het kan heel goed zijn dat we er nieuwe bij hebben verzonnen), vielen we in slaap… en gingen verder met ons woest wellustig gestoei in onze dromen...

Ik werd als eerste wakker en besloot om koffie voor ons te maken en een ontbijtje, hij zal vast honger hebben, toch? Ik deed het merendeel van mijn kleren aan, om mijn naaktheid wat te verhullen, want stel dat het keukenraam mij in mijn Eva kostuum ziet? Dus ik kleedde me in mijn Belle et BonBon bh en string, mijn l’Agent stockings, een van mijn jurkjes, de kanten zwarte van Amoralle en mijn gouden Chanel peep toes.

Toen vond ik de keuken en zonder hapering kreeg ik zijn koffiemachine aan de praat. Ik trof een nog vrij vers stokbrood aan, beboterde deze en voorzag het van kaas. Ik zette alles op een dienblad en ging de trap weer op.

In de slaapkamer heerste nog diepe rust en ik zag Gio daar liggen, enkel de helft van zijn naakte lijf bedekt door het beddegoed. Bloot, slapend...hij zag er zo lekker uit! Zo sexy! Ik kon er niks aan doen, maar mijn lust ontwaakte en ik gaf me over aan mijn geilheid….

Na een paar slokjes koffie, zette ik het dienblad weg. Ik trok mijn string en zwarte kanten jurkje uit en liep om het bed heen, naar zijn zijde. Het dekbed trok ik iets meer van hem af, zodat ik nog meer van zijn ontblote lijf kon zien. Ik kon zijn warmte voelen, hij rook naar slaap en iets dierlijks. Zachtjes kuste ik zijn schouder, maar hij sliep lekker door. Toen besloot ik hem niet te wekken vóór de hitsige escapade. Ik wilde hem wakker maken tijdens...

Ik verschoof mij bh een beetje, zodat mijn zachte borsten over zijn naakte rug konden glijden, mijn nu harde tepels sleepte een paadje over zijn warme huid, zo opwindend! Hij maakte een klein geluidje en draaide zich op zijn rug, maar werd niet wakker. Ik zag dat zijn mannelijkheid ook nog sliep. Ik schoof het dekbed nog meer naar beneden en dompelde mijn borsten in zijn warme lendenen. Hij bleef rustig ademen, maar ik zag dat zijn lust weldegelijk ontwaakte. Tussen mijn borsten groeide hij zienderogen groot en hard. Waar zou hij van dromen...?

Ik kroop een beetje verder over hem heen, vouwde een lang been over de zijne en liet mijn gladde kous langzaam op en neer gaan, langs zijn enorm innemende erectie. Hij liet een kreun ontsnappen, bewoog een beetje onder mij, maar ik bleef hem strelen met mijn zwartgekouste dij. Ik zag zijn opwinding nog meer toenemen. Eindelijk werd de rest van zijn lijf ook een beetje wakker. Zijn handen gleden langs mijn taille omhoog en hij slaakte een diepe zucht van genot. Terwijl hij, amper wakker, mijn borsten met zijn handen woog en kneedde, bracht ik zijn mannelijkheid in mij, warm, groot en opgewonden.

Het duurde niet lang voor hij klaarwakker werd… Exploderend in een met geil beladen gekreun...

With Pleasure, Ms. P.

 • Worldwide

  Next-day delivery

 • Personal

  & real service

 • Free gift wrapping

  & Discrete delivery

 • Boutique in Amsterdam

  The Netherlands

 • #STORIES
  English