BADEN IN VERRUKKING

...Een beetje later genoten Gio en ik van ons ontbijt en we probeerde nog 1 positie. Daarna moest ik echt gaan.... Wees gerust, deze keer heb ik zijn volledige naam en nummer aan mijn ‘lekkernijen’ boekje toegevoegd!

Op mijn agenda vandaag, eerst naar huis en me lekker opfrissen, daarna heb ik een meeting om 15. De locatie van de meeting is een prachtig landhuis, waarvan de organisatie waar ik lid van ben,  eigenaar is. We bedenken uitbundige liefdadigheids gala’s, om het bewustzijn voor het gekozen doel te verhogen en hen te helpen met de werving van fondsen en leden. Vandaag kiezen we een nieuw goed doel en we gaan brainstormen over een nieuw weelderig & chique gala.

Toen ik thuis kwam, liet ik het bad vollopen en voegde er verrukkelijke bubbels van 210th aan toe. Toen kickte ik mijn mijn fraaie chaussures uit, ontdeed me van mijn Amoralle & Marjolaine jurkjes, rolde mijn mooie back seamed kousen af en deed mijn bh en slipje van Belle et BonBon uit. Ik dipte een teen in het badwater en het was helemaal perfect op temperatuur. Ik liet me in de zachte massa van bubbels glijden en volledige ontspanning kroop door mijn lichaam tot aan mijn kruin, dat zich manifesteerde als kippenvel over mijn hele lijf... Toen dommelde ik in en had een heerlijk stoute droom...

Geblinddoekt, werd ik naar het bed geleid, waar ik zachtjes en gewillig werd vastgebonden, terwijl zoete & sexy muziek op de achtergrond speelde...ik was naakt. Ik werd gekieteld door een veer in mijn erogene zones...mijn lendenen, mijn borsten...mijn tepels werden hard. In mijn droom zag ik dat werd besprenkeld met verwarmde gouden honing en een vochtige tong begon het langzaam, strelend op te likken. Toen de natte tong was aangekomen bij mijn vulva, kronkelde ik wat en opgewonden geluidjes ontsnapte van mijn lippen. De tong pauzeerde daar en vulde me met puur genot… Mijn borst ging op en neer, sneller en sneller, ik holde mijn rug, ik zuchte een crescendo aan kreuntjes… Ik kon mezelf niet langer inhouden en slaakte een laatste lang uitgerekte kreet...

Gedurende die laatste kreun werd ik wakker en een aangename rilling schoot door mijn lijf… Ik keek naar rechts en zag dat ik het douchegordijn van zijn reling had gerukt… Het gordijn geklemd in mijn vuist…

Ik glimlachte enkel…

With Pleasure, Ms. P.

 • Worldwide

  Next-day delivery

 • Personal

  & real service

 • Free gift wrapping

  & Discrete delivery

 • Boutique in Amsterdam

  The Netherlands

 • #STORIES
  English