GOED-MAAK-SEKS


~EEN EROTISCH VERHAAL VAN M.~

We hebben iets goed te maken, met elkaar.
We zijn allebei heftig boos, laaiend kwaad - ik weet eigenlijk al niet meer wat precies de aanleiding was. Vast iets onbeduidends. Voor we het wisten ging het over mijn bemoeizucht, jouw nonchalance, de verwijten gingen heen en weer. We waren allebei onredelijk. Je stond daarnet met je rug naar me toe, je handen in je zakken, woest voor je uit kijkend.

Gelukkig weet ik wat de beste manier is om deze spanning tussen ons kwijt te raken, om het weer goed te maken. In de slaapkamer heb ik de Naida basque van Studio PIA tevoorschijn gehaald. Prachtige fijne zijde, met motieven van wier en koraal. Goudkleurige bandjes, gekruist op mijn rug en langs mijn naakte billen. Aan de jarretels bevestig ik bijna onzichtbare, huidkleurige kousen, knisperend en zacht glanzend. Om mijn hals draag ik het C'e Due halssieraad van Escora; de lange gouden kettingen vallen losjes over mijn boezem.

Je staat nog steeds met je rug naar me toe als ik de woonkamer binnenkom. Je hoekige schouders verraden de spanning en de woede in je lijf. Ie draait je om als je mij hoort. Je bent verrast, verbaasd. Sprakeloos. Ik zie dat je al wat ontdooit, je houding wordt iets losser, maar de blik in je ogen is nog even intens, nog even kwaad. Langzaam maar beslist loop ik naar je toe, op mijn hoge naaldhakken.

Je blik zakt naar mijn borsten, groot en vol in de delicate zijden stof, een adembenemend diep decolleté onder het glinsterende halssieraad. Je ziet mijn naakte onderlijf, de gouden bandjes die als een open slip mijn venusheuvel blootgeven. Je keurt mijn lange benen, de matte glans van mijn kousen. Ik kijk je strak aan terwijl ik vlak voor je ga staan, leg een hand in je hals, zoen je vol op de mond. Even voel ik weerstand, maar al snel verandert dat in gretigheid, in rauwe lust. Ik voel je lippen, je tong, het schrapen van je ruwe wang. Ik bijt en proef bloed. Je hand grijpt krachtig mijn billen, je drukt me dwingend tegen je aan.

Ik grijp stevig het kruis van je broek, voel je groeiende erectie. Ik wrijf, kneed, knijp net iets te hard. Je slaakt een gesmoorde kreet. Je duwt me van je af en kijkt me aan, nog steeds met die intense blik, maar nu anders dan daarnet. Ik herken die blik. Je handen gaan naar de band van je broek, je begint jezelf uit te kleden. Ik loop een paar passen achteruit, een beetje wankel, tot ik de rand van de tafel tegen mijn bovenbenen voel.

Jij draagt nu alleen nog je shirt, ik zie je naakte onderlijf, je harde mannelijkheid, groot en rechtop. Ik laat me achterover zakken, je buigt je sterke lijf over me heen en neemt me, overweldigt me. Ik vecht terug, sla mijn benen om je heen, klem mezelf aan je vast, dwing je nog dieper, nog harder in mij te komen. Een hand glijdt van mijn heup omhoog, onder het tere zijde van mijn basque, drukt de stof opzij en grijpt krachtig mijn volle, zachte borst. Van schrik bijt ik in je schouder, maar het deert je niet.

Plotseling bereikt jouw woede een hoogtepunt, ik voel je hele lijf verstrakken en dan laat je alles los, schokkend en stotend. Je laatste beetje energie en woede gebruik je om het nog even vol te houden, tot ik ook zo ver ben. Eindelijk komt het, in golven, heerlijk heet en bevrijdend.

We kijken elkaar aan, nog nahijgend. Verwonderd, bevredigd.
Ik zie aan de blik in je ogen dat alles weer goed is.

~oOo~

Inspirerende gedachten?
Mail Ms. M.
msm.pleasures@gmail.com

~*~

Afbeeldingen: Pinterest

 • Worldwide

  Next-day delivery

 • Personal

  & real service

 • Free gift wrapping

  & Discrete delivery

 • Boutique in Amsterdam

  The Netherlands

 • #STORIES
  English