HET EERSTE BEDRIJF


~EEN EROTISCH VERHAAL VAN M.~

Straks zie ik hem weer, in het theater.
Het kaartje lag vanochtend op mijn bureau, in een witte envelop zonder afzender. Het rook naar hem. Een vleugje, meer niet, maar onmiskenbaar.

Met een tinteling van spanning in mijn buik ik trek mijn nieuwe lingerie aan. Zwart, chic en heel sexy. Ik draag de Plumeria open bh van Coco de Mer, een bijzondere bh met kanten kwartcups en brede transparante banden, gekruist in mijn decolleté. Met de bijpassende waspie, ook met prachtig kant, iets transparante, gerimpelde stof en korte jarretels. Ideaal om mijn zwarte nylon naadkousen aan vast te maken. Er overheen draag ik een strakke knielange rok en een nauwsluitend coltruitje. Bedekt, bijna preuts, maar het legt de nadruk op al mijn rondingen. Ik kies een paar knetterhoge, glanzend zwarte Louboutins. Zittend schuif ik de hoge hakken aan mijn voeten, ga dan staan. Ze dwingen mij rechtop, met strakke billen en mijn borsten vooruit. Toch weer heel even wennen aan de hoogte… ik loop een paar passen heen en weer, ontspannen, heupwiegend. Killer legs - hij zal zijn ogen er niet van af kunnen houden.

Ruim een uur later, in het theater, zoek ik mijn stoelnummer. Het is een plek in een van de hoogste loges, de laatste stoel van een rij. De stoel ernaast is nog leeg. Ik ga zitten, toch een beetje gespannen. De zaal is al aardig volgelopen. Nog een minuut of vijf, dan begint het, maar de stoel naast me blijft leeg. Pas als de lichten uitgaan zie ik mensen in de rij naast mij opstaan om iemand door te laten. In het bijna-donker zie ik zijn scherpe kaaklijn, de witte kraag van zijn overhemd. Ik ruik zijn geur. Mijn hart begint te bonzen.

Hij kust me vluchtig op mijn wang en gaat zitten. Ik buig me naar hem toe. Plagerig, een beetje bestraffend, zeg ik: 'Niet zo chic, om een dame te laten wachten…'
Zachtjes verontschuldigt hij zich, geamuseerd glimlachend. De vrouw die aan de andere kant naast hem zit werpt een verstoorde blik onze kant op. Ik leg een vinger op mijn lippen, ga weer achterover zitten en sla mijn benen over elkaar. Ik zorg dat de split van mijn rok veel been laat zien. Hij legt zijn hand op mijn knie, mijn rok schuift verder omhoog. In het donker bewondert hij de zachte glans van mijn gladde kous. De hand glijdt verder, voelt de band van mijn kous, de clip van de jarretel. Vlakbij mijn oor fluistert hij: 'Je ziet er fantastisch uit…' Glimlachend fluister ik in zijn oor: 'Wacht maar tot je de rest ziet…'

Het lijkt uren te duren tot het pauze is. Als het licht aangaat loop ik voor hem uit de zaal uit. Ik voel dat hij naar mijn benen kijkt, naar de rode zolen van mijn torenhoge hakken. In de brede gang pakt hij mijn hand, trekt me mee richting de toiletten, waar een lange rij staat. We lopen er voorbij, gaan door een deur waar op staat 'geen toegang'. Een hoek om, een paar treden omlaag en weer door een gesloten deur. Hij weet hier blijkbaar de weg. Daarachter is het halfdonker en stil. Ik zie grote vierkante kratten, of kisten. We verspillen geen tijd, we zijn allebei te opgewonden. Ik buig me voorover, leunend op een van de metalen kisten en voel dat mijn rok omhoog wordt geschoven. De strakke waspie spant over mijn billen, met mijn kousen eraan vast. Gehaast maak ik met een hand de jarretelclips aan de achterkant los. Ik voel dat mijn billen ontbloot worden. Het voelt zo ontzettend opwindend.

Hij drukt zijn onderlijf tegen me aan. Ik voel zijn stijve lid hoog tegen de binnenkant van mijn dij, reik tussen mijn benen, help hem in mij te komen. Hij neemt me staand, ruw, ongeduldig. De spanning en de lust gieren door mijn lijf, heerlijk en heet en dringend. Ik krijg een stevige pets op mijn blote kont, nog een, harder. Ik voel mijn bil gloeien, slaak van schrik en van genot een gilletje. Al snel, veel te snel, voel ik hem wild schokken, daarna vertraagt zijn ritme. Ik wil meer, veel meer van dit en langer, laat hem beloven dat ik later vanavond krijg wat ik wil. Hijgend belooft hij me alles wat ik verlang. Nog trillend op mijn benen maak ik mijn kousen weer vast, trek mijn rokje recht.

Met een verhitte blos op onze wangen lopen we terug naar de zaal, zoeken onze plekken weer op.
Het licht is al gedempt; het tweede bedrijf staat op het punt te beginnen.

~oOo~

Inspirerende gedachten?
Mail Ms. M.
msm.pleasures@gmail.com

~*~

Afbeeldingen: Pleasurements & Pinterest

 • Worldwide

  Next-day delivery

 • Personal

  & real service

 • Free gift wrapping

  & Discrete delivery

 • Boutique in Amsterdam

  The Netherlands

 • #STORIES
  English