LINGERIE ONTHULLING

....In de de gespiegelde lift stappend, checkte ik mezelf nog een keer. Ik hou van deze lingerie die ik vandaag draag en ik vorm geluidloos het woord ‘hot!’ tegen mezelf in de spiegel. Ik maakte de riem van mijn jas een beetje losser, zodat het nog ietsie pietsie meer van mijn verrukkelijke tenue-tje onthuld. Toen zette ik me schrap want ik hoorde de ping van de lift, aanduidend dat ik op de voorbestemde verdieping ben aangekomen.

Mijn vingers voortslepend langs de deuren van de appartementen, keek ik op naar de cijfers. De gang boog een beetje rond en om de curve kon ik ‘Meneer Mysterieus’ iets verderop in zijn deuropening zien staan. Zijn hand hoog tegen de deurpost leunend. Toen ik dichterbij kwam, lichtte zijn gezicht op en ik zag dat hij op zijn onderlip beet, wat mij helemaal wiebelig op de benen maakte. Ik hield mezelf groot natuurlijk en gaf hem een 'Hi there' en ik vervolgde met, 'Ik dacht dat we misschien samen konden ontbijten?'. Hij knikte en antwoordde ‘absoluut!'.

Hij nodigde me uit naar binnen te treden met een galante beweging en vroeg me of hij mijn jas kon aannemen. Ik maakte de riem van mijn jas los en liet deze langzaam van mijn schouders en armen glijden en daar kwam mijn ondeugende maar werkelijk prachtige lingerie ensemble te voorschijn. Hij keek me intens aan en ik kon zien dat op dat moment zijn pupillen verwijdde. Hij nam alles van mij helemaal in zich op, mijn lichaam, mijn outfit, mijn kousen en toen keek hij me recht in mijn ogen aan en ik kon een hese 'WOW!' waarnemen, die van zijn lippen ontsnapte.

'Mijn naam is Lucien', zei hij. 'Jij mag mij Ms. Pleasurements noemen'. Verrukt voegde ik er een 'enchanté!' aan toe ...

With Pleasure, Ms. P.

 • Worldwide

  Next-day delivery

 • Personal

  & real service

 • Free gift wrapping

  & Discrete delivery

 • Boutique in Amsterdam

  The Netherlands

 • #STORIES
  English