(PI-)KANTEN DROOM

Die nacht had ik een droom…

The sfeer van de droom was schemerig met sexy vibes. Ik kon mezelf zien en ik droeg iets dat niets anders kan zijn dan een ensemble van Loveday London in zwart leer en kant: De Superstition zwarte Bodice Top, een bijpassende string en de hemels mooie Superstition rok. Het mooiste van het mooiste! En ik wil dit koste wat het kost hebben!

In mijn droom, was ik in mijn boudoir en de mannen die ik recentelijk aan mijn boekje der lekkernijen heb toegevoegd waren er ook allemaal. Meer Champagne? Ze antwoorde allemaal door een stap in mijn richting te nemen en hun champagneglazen op te houden, zodat ik de “bubbly love juice” in kon schenken, met zijn karakteristiek bruisend geluid. Al die knappe mannen bedankte me met een zoen op mijn wang, in mijn nek of op mijn lippen…

Iets later in mijn droom, zag ik mezelf op mijn dusky roze, satijnen lakens liggen en 1 van de mannen blinddoekte mij met een elegante sluier-achtig masker (Het kan zijn dat dit die ene van Cadolle is, die ik netjes opgevouwen in mijn lingerie-la heb liggen). Ik zag dat ik werd bedekt met handen, die me uitkleedde, die me streelde, lippen die me kuste... Ik kon duidelijk het opgewonden gekreun horen, vooral van mijzelf…

Voordat ik mijn droom, uit-gedroomd had, werd ik wakker…

...en ik was nogal vochtig...

With Pleasure, Ms. P.

 • Worldwide

  Next-day delivery

 • Personal

  & real service

 • Free gift wrapping

  & Discrete delivery

 • Boutique in Amsterdam

  The Netherlands

 • #STORIES
  Try & Fit

  The Pleasurements boutique is open again! It's a pleasure to welcome you back to our House of Pleasurements. It is also still possible to exclusively book an private appointment. With pleasure, Rebecca & the ladies of Pleasurements

  English