STOUTERD

Je bent me d’r eentje. Stouterd. Je appt mij continue. Je berichten zijn te leuk om te negeren. Je energie is aanstekelijk. Ik bloei op als je om mij heen dartelt. Maar ik weet dat je een vrouw hebt. Dus ik ga nergens op in. Sterker nog, ik heb al een paar keren aangegeven dat je beter geen contact meer kan leggen. Maar jij laat je door niets en niemand stoppen.

Om mijn eigen gedachtes ergens anders te kunnen brengen, app ik m’n ex. Nog geen uur later genieten we van een heerlijk diner met dito wijn. Ex dekt de lading eigenlijk niet goed. We zijn nooit echt samen geweest. Maar ook nooit echt uit elkaar gegaan. We zien elkaar nog steeds graag. Maar willen geen relatie. Zijn niet verliefd, maar houden wel veel van elkaar. En we kunnen zo genieten samen. Onze lichamen kennen elkaar heel goed en zijn graag samen.

Het wordt een heerlijk avondje, het lukt mij zelfs om mijn telefoon een paar uren te vergeten. Even een avondje ‘vrij van denken aan jou’. Een zalige nacht vervolgt, zoals ik ook niet anders had verwacht met jou. Je weet precies wat ik lekker vind. Mijn gevoeligere plekken. En wat kunnen we toch zoenen. Voldaan vallen we in elkaars armen in slaap.

Ik heb amper geslapen, wanneer de deurbel mij wakker schrikt. Vreemd, het is 7am en er staat, op de pakketbezorger na, nooit iemand aan mijn deur hier in hartje Amsterdam. Ik negeer het, maar merk dat het jou ook wakker heeft gemaakt. Wanneer de bel voor de 2e keer gaat, moet ik wel opendoen. Pffff. FUCK, daar sta je. “Hoi, zin in ontbijt op bed?” Inclusief bloemen en croissants. Shit shit shit. Wat moet ik nou? Maar de kans om een plan te bedenken krijg ik niet, want ex roept opeens keihard "WIE IS DAAR?"

En weg was je.

Ik kon een stout lachje niet onderdrukken...

~*~

Afbeeldingen: Pinterest

 • Worldwide

  Next-day delivery

 • Personal

  & real service

 • Free gift wrapping

  & Discrete delivery

 • Boutique in Amsterdam

  The Netherlands

 • #STORIES
  English