TIJD VERSPILLEN MET JOU

Ik weet het. Ik heb er een punt achter gezet. Maar het intens verlangen blijft. Het lag ook niet aan de seks. Die was goed. Heel goed. Maar om samen te leven, moet er meer goed zijn. Om het respect naar elkaar én de vriendschap niet te verliezen, heb ik het uitgemaakt. Soms denk ik, heb ik er niet té snel een punt achter gezet?

Zijn verrukkelijke lichaam, zijn geur, zijn handen, zijn mond. Het voelde zo zalig. We vloeiden in elkaar over. Wanneer ik ontspan, komt het boven. De heerlijke avonden samen. Geen besef van tijd. Pas wanneer het licht werd, werden we ons pas weer bewust van het omvliegen van de tijd. Tijd verspillen met jou, is geen verspilde tijd.

De zon schijnt. Ik schenk een Chardonnay in en ga buiten zitten. Het duurt nog geen minuut, of je komt alweer flink bovendrijven in mijn gedachten. Maar ik laat het toe, de gedachten zijn immers nog altijd een heerlijk genot. Plots werd mijn zinderende mijmering verstoord door een appje. Lichtelijk geïrriteerd pak ik toch mijn telefoon, de nieuwsgierigheid wint. Altijd.

JIJ appt: "Ga je mee naar het strand?" "JA." Stuur ik terug.

Ik ga offline. Ik blog overmorgen wel weer. Ofzo. ;)

Ik ga lekker wat hemelse tijd verspillen met jou!

~*~

Afbeeldingen: Pinterest

 • Worldwide

  Next-day delivery

 • Personal

  & real service

 • Free gift wrapping

  & Discrete delivery

 • Boutique in Amsterdam

  The Netherlands

 • #STORIES
  English