Toen de Kerstman kwam…

...Ook ik had de kerstboom opgezet met sexy flair; zwart kanten linten, gouden kerstballen & sterretjes… Mijn appartement zag er feestelijk gezellig uit. Maar ik miste iets... Iets lekkers & verdraaid knaps, om mijn nieuwste prachtige Kerst - lingerie van Pleasurements op uit te testen.

Daar Lucien, waar ik nogal wat tijd mee heb doorgebracht afgelopen tijd, nu weg is voor zaken, moet ik iemand anders zien te versieren om te entertainen of/en door ge-entertained te worden dit smakelijk kerstig seizoen...

Gretig bladerde ik door mijn kleine boekje met heerlijk ‘mannen-vlees’ en kwam al snel bij een naam, die een paar ondeugende herinneringen op riep! Franco! Eigenaar van ‘Boutique des Masques’, hier in Paris.

Ik gaf hem een belletje en ik begon een beetje te stotteren toen ik zijn warme diepe stem hoorde... Na een beetje bij gekletst te hebben, vroeg ik hem of hij het leuk vond om Kerst Avond bij mij door te brengen en hij accepteerde mijn uitnodiging met sexy & mannelijk enthousiasme. Hij zei dat hij ook een paar kadootjes mee zou nemen…

Voor die Kerst Avond, kleedde ik me in mijn prachtig nieuwe lingerie van Pleasurements, zijde zachte kousen van Chantal Thomass, een zwart jurkje van Patrice Catanzaro en als finishing touch, drapeerde ik een zijde, zacht roze cover-up over mijn schouders, van Moeva London.

Net toen ik mijn lieve mooie roze hakken aandeed, ging de deurbel en ik flaneerde naar de deur. Ik deed open en schoot in de lach, want daar voor mijn neus stond een sexy kerstman! die HoHoHo bulderde! Ik gebaarde hem binnen te komen en schonk een paar glazen champagne in, terwijl hij de kadootjes onder de kerstboom neerlegde. We gingen dicht bij elkaar op de bank zitten… zijn ogen dwalend over mijn lijf, zijn bovenlip ondeugend likkend met het puntje van tong. Terwijl we een beetje kletste, bewoog hij zijn hand van de achterkant van de bank, naar mijn dij, mijn lijf tintelde mee… Voordat ik het in de gaten had, vond hij mijn lippen, nat van de champagne en hij kuste me lustig. Oh, zijn tong, heerlijk zoet smakend & ik begon langzaam te smelten... Toen stond hij op, pakte een van zijn kadootjes vanonder de kerstboom van daan en gaf het aan mij… Ik pakte het met een grote grijns uit om een prachtig kanten blinddoek-masker te vinden, die hij van me aannam en waarmee hij mijn ogen teder bedekte… Toen kuste hij me, van mijn lippen gleed hij af naar mijn nek, ik kippevelde helemaal... Hij bereikte mijn boezem waar hij stopte om mijn jurkje voorzichtig van mijn lichaam te pellen… Ik kon voelen dat hij treuzelde om mijn lingerie in zich op te nemen, zijn handen gleden langzaam over mijn borsten, mij verwarmend… Zijn lippen vonden mijn decolleté, toen mijn buik en mijn lijf beantwoordde het gekus met een opgewonden, afwachtende vibratie. Vervolgens hoorde ik duidelijk dat zijn kerst outfit op de grond glee en vanonder het kant vandaan, kon ik zien dat wat hij nu droeg was een gespierd, zongebruind lichaam en zwarte shorts… Hij bewoog zijn hoofd weer naar mij toe en ik kon zijn hete adem tussen mijn dijen voelen. Vochtigheid en een beetje druk volgde op die plek… Ik realiseerde me dat zijn tong, mijn nederlippen had gevonden en ik kreunde zacht. Hij trok mijn slipje naar beneden en cirkelde mijn kleine opgezwollen genotscentrum… Mijn ademhaling versnelde en mijn opwinding liep op naar het uiterste. Toen voelde ik een solide warmtebron en diepe stoten tussen mijn benen, die me brachten tot aan de rand van de hemel. Het duurde niet lang voordat we tegelijkertijd die goddelijke plek bereikte en we onze aankomst aankondigde met luidruchtig gekreun...

Ik hoef er verder geen doekjes omheen te winden om te vertellen dat ik een (s)excellente en heerlijke Kerst heb gehad! Ik hoop dat de jouwe ook verrukkelijk en genotvol was!

With Pleasure, Ms. P.

 • Worldwide

  Next-day delivery

 • Personal

  & real service

 • Free gift wrapping

  & Discrete delivery

 • Boutique in Amsterdam

  The Netherlands

 • #STORIES
  English