WILDE PICKNICK

...Toen ik terug kwam van de meeting rond 18 uur, was ik uitgehongerd! Hongerige lust was al begonnen me te verslinden van binnenuit… Wat in principe inhoudt dat ik snel een plan moet verzinnen voor het avondeten.

Gelukkig belde Gio me en hij vertelde dat hij zelf ook flink wat lekkere trek had, dus we besloten te gaan picknicken in het Champ-de-Mars park, op deze zeldzaam zwoele September avond.

Mijn buik rammelde nu wel heel erg! Dus ik pakte vlug een dekentje, ging snel lekkere goodies halen zoals Champagne en aardbeien, om vervolgens Gio in het park te ontmoeten.

Niet veel later streken we neer in het gras, knalde de fles Champagne subtiel open en we smulde van de lekkernijen. We lolde wat en lachte veel, terugdenkende aan alles wat we vannacht en vanmorgen hadden uitgespookt… Op een gegeven moment, vleide hij zijn hand neer op mijn zwart gekousde dij en boog zijn hoofd naar de mijne om me te kussen... Zulke lekkere lippen en zijn met Champagne-gekoelde tong die met de mijne danste... Hij schoof mijn leren rokje een (on)behoorlijk stuk naar boven...maar we waren in het zicht van vele anderen, wat betekende dat we een meer afgelegen plekje in het park moesten zoeken. We zagen al snel een flink bladerrijke struik, waar we ons achter kunnen verstoppen. In een mum hadden we onze spullen gepakt en toen we dachten dat niemand keek, verdwenen we de struiken in. Ik gooide het dekentje daar op de grond en we lieten ons langzaam zakken, terwijl we elkaar zoende… Inmiddels zat mijn rok hoog rond mijn middel en ik kon de drukknoopjes van mijn bodysuit horen open springen, pop, pop, pop! Hij trok mijn string uit, ontblootte mijn borsten en streelde deze met een hand. De andere hand vond mijn flamoes en hij dompelde tenminste drie vingers in mij, terwijl hij met zijn duim mijn clit cirkelde... In de tussentijd vond mijn hand zijn kruis, ik kon de hardheid van zijn bonzende bobbel overduidellijk voelen in zijn inmiddels zeer strakke jeans… Ik deed zijn broek los en zijn opgezwollen lid schoot er zo goed als uit... geen ondergoed… hij droeg niks daaronder! Ik bewoog mijn mond er naar toe, likte mijn lippen en vormde deze rond zijn gezwollen geslachtsdeel, mijn hoofd op en neer deinend… Het werd steeds moeilijker om ons gekreun te smoren. Oooohwaaaah! Ik kwam! Ik slaakte een kreet… En dit was zijn signaal bij mij binnen te treden met zijn royale enormiteit! Heerlijke diepe stoten werden al snel gevolgd door een mannelijk gebrul toen ook hij klaar kwam…

Nou ja, ik denk dat een aantal bezoekers aan het park ons wel gehoord heeft, maar dat voegde ook lekker toe aan de opwinding om eerlijk te zijn... Hmmm Ik hou wel van een wilde picknick! Hoe dicht bij de natuur wil je zijn?

With Pleasure, Ms. P.

 • Worldwide

  Next-day delivery

 • Personal

  & real service

 • Free gift wrapping

  & Discrete delivery

 • Boutique in Amsterdam

  The Netherlands

 • #STORIES
  Try & Fit

  The Pleasurements boutique is open again! It's a pleasure to welcome you back to our House of Pleasurements. It is also still possible to exclusively book an private appointment. With pleasure, Rebecca & the ladies of Pleasurements

  English