JE BENT GOUD WAARD!

Pleasurements' lichaamsjuwelen

Het fonkelt, het is ragfijn maar stevig, exclusief, luxueus, weelderig, het is prachtig, het is een verrijking! Een verrijking van jouw heerlijke lijf en van de weergaloos mooie eigen Pleasurements luxe lingerie en nachtmode collectie... Je bent een sieraad, een juweel en je bent goud waard en dat willen we bij Pleasurements graag adoreren en laten zien.

Naast onze eigen exclusieve lingerie label ~ Roomservice & Wine Dine Sixty Nine~, voegen we met rijkelijk plezier en lieve liefde, onze eigen gouden lichaamsjuwelen toe aan ons Pleasurements label! Het is een ode aan jezelf, die ragfijne glinstering van een 14 karaats gouden lichaamsjuweel... Een gouden omlijsting van je lichaam, die je laat stralen in de boudoir, maar ook daarbuiten.

Naast het Pleasure & Party lichaamsjuweel, hebben we ook nog de magnifiek mooie Play Handboeien. Deze duurzame 14 karaat vermeil gouden handboeien zijn twee slavenarmbanden die bij elkaar gehouden worden door een stevig, gouden kettinkje. Dit kettinkje is ook afneembaar, waardoor de restraints ook als losse armbanden te dragen zijn of bevestigd kunnen worden aan je exclusieve, luxe lingerie of aan de Pleasure & Party lichaamsjuwelen. Jouw prachtige lijf verdiend het, je bent goud waard!

Vier iedere dag, vier je vrouwelijkheid met een 14 karaats gouden randje...

~ Of laat je vrouwelijkheid bejubelen en krijg een Pleasurements Lichaamsjuweel kado...een mooi symbolisch detail is, dat je de Play handboeien ook kunt laten graveren!~

~*~

Afbeeldingen: Pleasurements

 • Worldwide

  Next-day delivery

 • Personal

  & real service

 • Free gift wrapping

  & Discrete delivery

 • Boutique in Amsterdam

  The Netherlands

 • #STORIES
  English