MOOIE LINGERIE


~Écht serieus mooie lingerie, van binnen én buiten…bij Pleasurements~

Jawel tuurlijk, iedereen wil mooie lingerie, toch?
Maar wanneer is het nou echt serieus mooi?

Natuurlijk verwacht je dat het mooi, sexy, sensueel en adembenemend uitziet, maar ook dat het met liefde vervaardigd wordt, jaren prachtig blijft & meesterlijk goed gemaakt is…
Niemand zit te wachten en te smachten op een niemendalletje van slechte kwaliteit.


Jawel, tuurlijk willen we allemaal mooie lingerie!

Tegenwoordig is het hiernaast ook nog erg belangrijk om na te denken over waar producten vandaan komen; Is het fairtrade? Is het handgemaakt? Wordt het geproduceerd in Europa? Is het duurzaam?
De stoffen die in mooie lingerie verwerkt worden zijn gewoon ook van grote betekenis en we gaan met zijn allen (hopelijk) ook zeker steeds meer die duurzame kant op met ons gedachtegoed.

Ook bij Pleasurements is het gegeven, duurzaamheid, naast de meest mooie lingerie, geweldig voornaam geworden.
Vlijtig blijft Pleasurements speuren naar de prachtigste exclusieve lingerie, die eerlijk wordt geproduceerd in Europa.


Heerlijk eerlijk

Het is dan ook heerlijk om aan te geven dat veel, heel veel, belangrijke luxe merken steeds meer ethisch verantwoordde, duurzame lingerie creëren.
Pure vakmanschap met behulp van bijvoorbeeld patroonmakers uit de wereld van couture, gemaakt in Europa (vaak handgemaakt), met o.a. Peace Silk, met de mooiste kanten stoffen als Leavers lace, met vergulde gouden hardware…dat is designer lingerie op zijn aller-allermooist!


Mooi van buiten én van binnen

Echte, oprechte mooie lingerie & eerlijke duurzame producten, daar zijn we bij Pleasurements nou eenmaal vreselijk gek op.
Voor ons is het iedere keer een absolute lust om onze erotische couture lingerie collecties weer aan te kunnen vullen met moois die niet alleen aan de buitenkant meedogenloos magnifiek is, maar dit ook op een gigantisch glorieuze wijze van binnen naar buiten weet uit te stralen.


Luisterrijk, als muziek in de oren

Kijk maar eens naar de luxe lingerie merken die je bij Pleasurements kunt vinden zoals Bordelle, Tisja Damen & Studio Pia etc. die zo goed als alles met de hand vervaardigen en de verrukkelijkste materialen gebruiken om hun meest betoverende exclusieve designer lingerie te componeren.

Ja wij houden van mooie lingerie die van binnen én buiten mooi is…

Met duurzaam veel liefs,
Pleasurements

~*~

Afbeeldingen: Pleasurements

 • Worldwide

  Next-day delivery

 • Personal

  & real service

 • Free gift wrapping

  & Discrete delivery

 • Boutique in Amsterdam

  The Netherlands

 • #STORIES
  English