DD+ Cup

Luxe DD+ cup lingerie voor vrouwen met een smalle omvang, grote cupmaat en uitstekende smaak. Ontdek designer merken als Bordelle, Studio PIA e.a. Luxe DD+ bh's die de perfecte steun bieden en er oogverblindend uitzien.


Bondage Belle Soft Cup Bh Rood
€ 239 Bordelle
Bondage Belle Longline Bralette Caramel
€ 459 Bordelle
Gia Shelf Open Bh Caramel
€ 239 Bordelle
Bondage Belle Longline Bralette Zwart
€ 459 Bordelle
Bondage Belle Soft Cup Bh Zwart
€ 239 Bordelle

Schrijf je in op onze nieuwsbrief, voor exclusieve sales en nieuwe collecties

Minerva Longline Bodice Bh Caramel
€ 549 Bordelle
Gia Shelf Open Bh Ivoor
€ 239 Bordelle
Minerva Longline Bodice Bh Rood
€ 549 Bordelle
Bondage Belle Soft Cup Bh Ivoor
€ 239 Bordelle
Bondage Belle Longline Bralette Ivoor
€ 459 Bordelle
Bondage Belle Longline Bralette Rood
€ 459 Bordelle
Gia Shelf Open Bh Zwart
€ 239 Bordelle

Retouren of ruilen binnen 30 dagen

Bodice Longline Bh Caramel
€ 349 Bordelle

Voor sommige dames is het zoeken naar een DD+ cup bh erg moeilijk of zelfs onmogelijk. Vooral als je een kleine omvang hebt. Vaak zien DD+ bh's er ouderwets uit. Nou, niet hier bij Pleasurements! Wij horen jullie dames, je wilt iets prachtigs om je beeldschone borsten te omlijsten. 

Welke luxe lingerie merken maken DD+ bh's voor grote cupmaten?

Ontdek exclusieve lingerie designers, zoals Bordelle, Studio PIA en Loveday London. Alle DD+ lingerie merken bieden schoonheid en sexiness, zonder ondersteuning en comfort uit het oog te verliezen. We houden van de glow en retro-uitstraling van Adina Reay. Wordt verliefd op Bordelle's bondage geïnspireerde luxe lingerie. Laat je verleiden door Loveday London's hardcore romance met hun combinatie van lamsleer en kant. En we zijn dol op Studio PIA's zijden lingerie, gemaakt van organisch peace-zijde. 

De oplossing voor DD+ cup maat & pasvorm is 'easy sizing'!

Wat zijn easy sizing bh's?

Nou, dankzij easy sizing zijn traditionele ingewikkelde cupmaten overbodig. Easy sizing bh's zijn verkrijgbaar in X-Small, Small, Medium, Large, X-Large en XX-Large. Natuurlijk zijn de dames met grotere cupmaat vooral geïntereseerd in X-Large en XX-Large. Zo past een X-Large bij een EU maat 75E/80D, UK & US maat 34DD/36D, FR maat 90E/95E en AUS maat 12DD/14D. Easy sizing maakt dit mogelijk dankzij het gebruik van verstelbare straps. Elk bandje is volledig verstelbaar om een perfecte pasvorm te creëeren van de schouderbandjes tot de bandjes op de rug en zelfs over de buste.

Dus geen saaie, eenvoudige, ouderwetse bh's meer voor dames met grotere borsten! Verwen jezelf met de mooiste luxe lingerie designs, een boost voor je liefdesleven. Liefde is ten slotte niet blind.