Kousenbanden

Prachtige kousenbanden, er is een set voor elke smaak in onze sexy kousenband collectie van exclusieve lingerie en lingerie accessoire merken zoals Bordelle, Murmur, Fraulein Kink. Misschien hou je van een van onze mooie, maar edgy sets strappy kousenbanden? Of ben je misschien op zoek naar een godinnelijke bruids kouseband? Ga gerust je heerlijke gang en geef je ogen de kost...


Dala Kousenbanden Plum
€ 199 Bordelle
Bondage Webbed Kousenbanden Plum
€ 159 Bordelle
Ring Kousenbanden Plum
€ 129 Bordelle
Dala Kousenbanden Zwart
€ 199 Bordelle
Lina Leg Garters Bordeaux
€ 149 Mariemur
Ring Kousenbanden Zwart
€ 129 Bordelle
Bondage Webbed Kousenbanden Zwart
€ 159 Bordelle
Bondage Webbed Kousenbanden Licht Blauw
€ 159 Bordelle

Prachtig verpakt... Altijd discreet geleverd!

Ring Kousenbanden Licht Blauw
€ 129 Bordelle

Gear up with garters!

Een setje glamoureuze kousenbanden, het voegt een beetje een sexy edge toe aan je exclusieve lingerie, vind je niet? Een klein hoogtepunt, een weelderige accessoire en natuurlijk super praktisch in het omhoog houden van je fabulicious kousen. En... niets sexier dan een sensueel voorproefje van je kousenbanden onder een jurk of rok als hint van je erotische lingerie die je eronder draagt.

Zoals altijd houden we ervan om alleen het allerbeste voor jou te selecteren en onze collectie bestaat uit de mooiste, meest sexy, strappiest garters van bijvoorbeeld exclusieve lingerie & lingerie accessoire merken zoals Bordelle, Murmur, Tisja Damen, Fraulein Kink en anderen...

Maatvoering kousenbanden

Al onze kousenbanden zijn verkrijgbaar in één maat/one size, maar wees niet bang want alle kousenbanden hebben volledig verstelbare bandjes om ervoor te zorgen dat ze passen om alle beeldschone benen.

Wat zijn kousenbanden? En welke verschillen zijn er?

Ontdek prachtige kousenbanden gemaakt van de meest luxueuze materialen, zoals satijn elastische straps, leer, en 24k goud vergulde hardware. Luxe randjes, voor je glorieuze prachtige dijen, kousenbanden, een finishing touch, een verwennerij voor in het boudoir, maar een kousenband uit onze collectie staat ook graag in de spotlight met je bovenkleding ... We zijn ons ervan bewust dat het moeilijk zal zijn om slechts één set kousenbanden te kiezen en misschien heb je voor elke dag van de week gewoon een kousenband nodig, toch? Of misschien heb je een set kousenbanden nodig voor elk verrukkelijke, luxe lingerie - ensemble die je al hebt...en ook voor die je gaat hebben?

Hoe draag je kousenbanden lingerie?

Zoals je wellicht weet, horen lingerie kousenbanden om je bovenbenen, maar dan? Om je been kousenbanden op hun plaats te houden, heb je jarretels of jarretelgordels nodig. Jarretels en jarretellegordels hebben minimaal twee of meer sexy bandjes met speciale sluitingen voor je kousen of... je kousenbanden. Bevestig elk bandje aan je been kousenband om ze omhoog te houden en ervoor te zorgen dat ze op de juiste plaats blijven, je verleidelijke dijen. Je kunt kiezen voor een jarretelgordel die past bij dezelfde collectie, of je kunt je kousenbanden  combineren met jarretels uit verschillende collecties, of zelfs andere merken.