Ouverts

Ouverts zijn toch wel één van de leukste trends op gebied van luxe erotische lingerie. Ontdek de meest spannende ouverts, kruisloze slips, open strings and peek a boos van designer merken als Bordelle, Tisja Damen, Coco de Mer, Studio Pia, Maison Close en vele andere hier bij Pleasurements.


Otto Open Jarretel Slip Zwart
€ 459 Bordelle
Dala Hoge Taille Slip Lichtblauw
€ 399 Bordelle
Selene Open Slip Lichtblauw
€ 259 Bordelle
Dala Hoge Taille Slip Zwart
€ 399 Bordelle
Otto Open Achterkant Slip Zwart
€ 199 Bordelle

Retouren of ruilen binnen 30 dagen

Dala Hoge Taille Slip Plum
€ 399 Bordelle
Selene Open Slip Plum
€ 259 Bordelle
Selene Open Slip Zwart
€ 259 Bordelle

We hebben prachtige cadeauverpakking!

Clea Open Strap Slip Mulberry
€ 169 Studio PIA

Verwen jezelf met een onweerstaanbare ouvert en maak je erotische lingerie look helemaal af. 

Wat zijn ouverts?

Omlijst je best assets met de meest prachtige ouverts, open strings en kruisloze slips om je toeschouwers aandacht op te eisen. Ouverts zijn niet alleen sexy, verleidelijk en erg sensueel, de perfecte ouvert is ook een luxueuze finishing touch van je exclusieve erotische lingerie statement.

Is een ouvert iets voor mij?

Als ouverts nieuw voor je zijn, heb je misschien wat extra uitleg nodig. Een ouvert versiert je beeldschone billen als geen ander en garandeerd een nacht om nooit te vergeten. Dus of je nu kiest voor een open string of kruisloze slip, je geliefde kan deze provocerende ouvert verleiding onmogelijk weerstaan. En een van de verleidelijke voordelen van ouverts is dat je ze niet uit hoeft te trekken op momenten wanneer de nacht heel heet wordt, zodat jij en je geliefde ten volle van je erotische lingerie look kunnen genieten. 

En als je al bekend bent met erotische lingerie, zul je ernaar verlangen om de nieuwste collecties te ontdekken van de meest high-end lingerie designers die erotiek graag vieren met kruisloze strings, slips met open achterkant en veel meer. Word verliefd op onze fantastische ouverts en ontdek jouw favoriet onder onze exclusieve designermerken, zoals Bordelle, Tisja Damen, Maison Close, Coco de Mer en vele anderen.

Dus trakteer jezelf of je geliefde op een sensationele ouvert, want ouverts zijn het perfecte cadeau om je liefdesleven te verrijken. Want liefde is alles wat er is en liefde is niet blind!