Playsuits

Ben je op zoek naar de godinnelijke definitie van een sexy playsuit? Kijk dan maar eens naar onze luxe, sensuele, erotische, strappy playsuit - collectie van exclusieve lingerie merken zoals Bordelle, Couture de Nuit, Maison Close, The Model Traitor en andere high-end lingerie ontwerpers.


Selene Bondage Harnas Zwart
€ 509 Bordelle
Selene Bondage Harnas Plum
€ 509 Bordelle
Selene Bondage Harnas Lichtblauw
€ 509 Bordelle
Viola Playsuit Licht Blauw
€ 91 € 129 Coco de Mer

Vandaag besteld (vóór 16.00 uur), morgen in huis!

Ula Bondage Harnas Lila
€ 272 € 339 Bordelle

Schrijf je in op onze nieuwsbrief, voor exclusieve sales en nieuwe collecties

We willen niet opscheppen...oké, dat willen we eigenlijk wel... Want onze playsuit - collectie van de grootste strappy lingerie designers, perfect gave bondage-lingerie merken en andere zeer exclusieve lingerie labels, verroeren je naar de volgende dimensie van een luxueus, glamoureus, erotisch bestaan. We zijn trots op de selecties die we maken om een ieders smaak tegenmoet te komen en houden van de veelzijdigheid van onze prachtige items.

Wat is een playsuit?

Natuurlijk zijn er veel verschillende soorten playsuits. Pleasurements' collectie playsuits prikkelen de zintuigen, zijn erotisch en opwindend. Perfect voor een stomendhete avond thuis of uit naar een sexy club avond. Kies uit onze cuploze playsuits, kruisloze playsuits of open playsuits. Een playsuit bestaat vaak uit straps die het vrouwelijke figuur inpakken als een strik om een cadeautje. Deze strappy playsuits kunnen worden gemaakt van elastisch satijn, zijde, kant, leer of fluweel.

Playsuit maten en pasvorm

De meeste Playsuits zijn verkrijgbaar in één maat/one size en passen maat Small tot Large. Andere playsuits zijn er in specifieke maten van X-Small tot X-Large. Maar alle strappy playsuits hebben volledig verstelbare bandjes om een perfecte pasvorm te creëeren voor alle schitterende curves.

Hoe kan ik een playsuit stylen?

Dit geldt ook voor al deze mooie, verrukkelijk, sexy playsuits, ze kunnen machtig prachtig gedragen worden in het boudoir, maar een playsuit uit onze collectie is ook uitstekend geschikt om te combineren met je bovenkleding. Of je nu de voorkeur geeft aan een strappy playsuit, een fluwelen playsuit, een playsuit verfraaid met prachtige kant, het zijn allemaal kunstwerken. Deze playsuits met een weelderige, luxe design esthetiek, verlangen ernaar om jouw prachtige lichaam te versieren...