Catsuits

Hier vind je onze mooiste, sensationeel sexy catsuit collectie van exclusieve en erotische lingerie ontwerpers zoals Patrice Catanzaro, Maison Close, Cadolle. Ben je op zoek naar een doorschijnende catsuit, een van prikkelend vinyl of een prachtige latex catsuit? Ladies...dat hebben we voor jou!


Pure Tentation Longsleeve Catsuit Zwart
€ 119 Maison Close

Vragen? Bel (020-8221110) of mail ons!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief, voor exclusieve sales en nieuwe collecties

Infinity Doorschijnende Catsuit Zwart
€ 179 Ludique

Purrr en laat je innerlijke Catwoman los! Sensationeel sensuele, ultra sexy of zeer erotische catsuits. We selecteren alleen de meest magnifieke voor jou. Of je nu houdt van een doorschijnende, een geheel doorzichtige, een latex of vinyl catsuit, je bent bij ons op de juiste plek. Een mooie verleidelijke variëteit aan prachtige catsuits, de beste fetish kleding, van ontwerpers zoals Patrice Catanzaro, Maison Close, Cadolle.

Wat is een catsuit?

Een catsuit is een kinky, erotische kleding one-piece om je vrouwelijke figuur sexy te omhullen in faux leer, sheer mesh of vinyl. Een catsuit is voorzien van ritsen om op en neer te ritsen naar jouw verlangen, zodat je jouw catsuit niet hoeft uit te trekken in the heat of the moment. Er zijn doorschijnende catsuits, romantische kanten catsuits, vinyl catsuits voor fetisj favorieten en netting catsuits voor een tintje extra erotiek.

Wie heeft niet de verleidelijke fantasieeën van Halle Berry als Catwoman? Nu is het tijd om je te verkleden en je eigen rol te spelen. Het is geen geheim dat dames houden van verkleden en dat wij bij Pleasurements ervan houden om jouw te verkleden in de meest sexy catsuits. Dus breng je Catwoman fantasie tot leven, gehuld in je eigen catsuit heb jij de controle, de zweep in de hand.

Een catsuit om in de slaapkamer mee te pronken en te verleiden of een catsuit om uit te dragen, naar bijvoorbeeld een exclusief sexy feest... Je bent een weelderige lust voor de ogen in een van deze schoonheden...in een catsuit uit onze glorieus sexy collectie, jouw prachtige lijf perfect omhelzend!