Rokken

Sexy bottoms voor jouw mooie bottom, van exclusieve lingerie designers zoals Bordelle, Maison Close, Murmur, Cadolle, Amoralle en andere erotische lingerie labels. Op zoek naar een kanten rok, een transparante rok, een sexy bottom of een bondage waspie? Pleasurements heeft het voor jou.


Verstelbare Classic Waspie Zwart
€ 739 Bordelle
Infinity Maxi Rok Zwart
€ 269 Ludique
Marlene Rok Zwart
€ 70 € 99 Jolidon
Verstelbare Classic Waspie Caramel
€ 739 Bordelle

Retouren of ruilen binnen 30 dagen

Ready-to-wear bottoms

We've got your ass covered from top to bottom. Het is niet nodig om onze bottoms alleen maar in het boudoir te dragen, ze zijn hemels, mooi, sexy kleding ontwerpen, met immens prachtige designer-esthetiek. Onze shorts, rokken en broeken van de meest gevierde exclusieve lingerie ontwerpers zijn bedoeld om mee te pronken, ook buiten de slaapkamer. Voor binnen de slaapkamer hebben veel van onze shorts, rokken en broeken een verleidelijke verrassing, een rits, open achterkant of haak-oog-sluiting .

Wij verwennen je graag met allerlei sexy bottoms. Ontdek zijden shorts, doorschijnende rokken, kanten rokken, vinyl rokken of shorts, open rokjes, fringe rokjes, faux leren rokken en alles daartussenin. De mogelijkheden zijn eindeloos, net als de styling opties. Combineer bijvoorbeeld een van onze sexy rokken met een bijpassende top voor een verleidelijk avondje uit. En natuurlijk begrijpen wij dat het veel te moeilijk is om te kiezen uit alle schitterende opties. Dus verwen jezelf, of je geliefde, met alle sexy bottoms waar je van kan dromen, één voor elke avond van de week.

Deze schoonheden, zelfs van de meest erotische lingerie - merken, zijn allemaal zorgvuldig uitgekozen om te voldoen aan al jullie flavours & verlangens. Natuurlijk gemaakt met prachtige vakmanschap door exclusieve lingerie merken zoals Bordelle, Maison Close, Murmur, Cadolle, Amoralle. Je zult je zeker voelen, als de sexy godin die je bent, in elk van onze sensueel sensationele shorts, rokken en broeken. Combineer de bottoms prachtig met onze grote collectie luxe, high-end lingerie of combineer de shorts, rokken en broeken weergaloos mooi met je bovenkleding. Sexy bottoms voor jouw prachtige bottom, we hebben het voor jou...