Topjes & Capes

Hier vind je dan echt jouw perfecte, sexy designer top of luxe cape van de meest exclusieve lingerie merken, bij Pleasurements. Een prachtig doorzichtige top, een kanten top of een fluwelen cape? We hebben het!


Lover Lange Mouwen Zwart
€ 35 € 49 Jolidon
Inessa Kanten Off Shoulder Blouse Zwart
€ 99 Escora
Tresor Kanten Top Zwart
€ 70 € 99 Jolidon

Schrijf je in op onze nieuwsbrief, voor exclusive sales en nieuwe collecties

Viola Blazer Zwart
€ 126 € 179 Escora
Tresor Kanten Top Ivoor
€ 70 € 99 Jolidon
Bande a Part Cuploze Jarretel Top Zwart
€ 119 Maison Close

Retouren of ruilen binnen 30 dagen

Ben je op zoek naar een fantastische, sexy top?

Om te dragen met je sublieme exclusieve lingerie? Of misschien wil je deze prachtige tops ook heel graag met jouw bovenkleding aan? Oh en hoe zit het met een cape, het staat jou gewoon machtig prachtig! Het is beide mogelijk, omdat we er van houden als onze items veelzijdig zijn; om meesterlijk sexy te worden gedragen in de slaapkamer met je magnifiek mooie erotische lingerie, of om mee te schitteren buiten het boudoir...

Ontdek onze enorme collectie van designer tops, van pure zijden tops voor extra glamour tot vinyl tops voor een beetje kink of van cuploze tops om een lust voor het oog te creëeren tot kanten tops voor een overdosis aan romantiek in het boudoir. Mix & match onze topjes & capes eindeloos met je exclusieve lingerie of erotische kleding. Combineer bijvoorbeeld een zijdezacht topje met een kokerrok voor een classy sexy look.

Pleasurements biedt je graag het beste van beide sexy werelden met topjes en capes van glorieus gevierde exclusieve lingerie ontwerpers zoals Patrice Catanzaro, Cadolle, Mumur, Maison Close, Amoralle en vele andere, waaronder ook ons eigen merk, het private label van Pleasurements. Laat ons je prachtig hullen in een fluwelen of satijnen cape, of je helpen met de laatste hand te leggen in het boudoir of erbuiten, met een glorieus glamoureuze top ... Verrijk jezelf met een sexy doorschijnende top, een kanten top of iets met meer glans, we juichen je toe je te wagen aan een fenomenale cape...wat zijn jullie prachtig mooi, goed-getopte sexy toppers!