Glimp van lingerie

GLIMP VAN LINGERIE

Met mijn jasje aan en daaronder alleen maar lingerie verstopt, liep ik naar de portier van het flatgebouw en legde uit waarom ik hier ben. Nou, ik heb hem niet alles verteld, alleen de 'need to know'-details. Hij bekeek me een beetje van top tot teen en ik kon zijn ogen naar de bandjes van mijn Bordelle bh zien dwalen, daarna naar mijn diepe decolleté, ik zag dat zijn mondhoeken omhoog krulden.

Hij wees mij de weg naar de receptie en zei dat ik naar Lucien moest vragen. Dan zal de receptionist mijn komst aankondigen bij mijn mysterieuze fotograaf met zijn ambrosiale glimlach….

De meneer achter de receptie belde naar appartement 69 G en ik hoorde hem tegen de persoon aan de andere kant van de lijn zeggen dat mevrouw Pleasurements van de overkant van de straat gearriveerd was. Vervolgens wees hij mij de weg naar de lift.

Ik liep met een sjerp naar de liftdeuren terwijl ik mijn bh-bandjes aantrok en mijn kousen gladstreek, waardoor de receptionist een glimp van mijn bewegingen en een duidelijk zicht op mijn lingerie kreeg. Bij elke beweging die ik maakte kon hij zelfs mijn stevige buikje in mijn Bordelle-slipje door de split aan de achterkant van mijn jas zien gluren…..

Toen ik over mijn schouder naar hem keek, zag ik een glinstering in zijn ogen en zijn mondhoeken waren naar het noorden gebogen. Hij leek erg blij met het uitzicht en het stelde mij zeer tevreden. Ik kon mezelf horen denken hoe knap de mensen zijn die aan dit appartementencomplex verbonden zijn… de fotograaf , de portier en de receptionist.

Toen drukte ik op het knopje naast de lift en de deuren gingen open…. 'Ontbijt' wordt binnenkort geserveerd!

Met plezier, Mevrouw P.