Hoe bordelle te stijlen

HOE BORDELLE TE STIJLEN

Soms komen vrouwen naar me toe en vragen me voorzichtig wat ik draag. Ik hoor je al denken: wat is er zo speciaal aan wat je draagt? Nou, laat me je daarover informeren, ik combineer mijn lingerie vaak met mijn bovenkleding. Waarom zou ik het allemaal voor mezelf houden? Bovendien zijn veel luxe lingeriemerken tegenwoordig behoorlijk in de mode.

Eén van mijn favoriete merken is zeker Bordelle . Elk stuk is met zorg ontworpen en straalt luxe uit. Ik draag Bordelle letterlijk naar elk evenement en laat een vleugje zien van wat ik eronder draag. En ik ben niet de enige: veel beroemdheden en andere lingerieliefhebbers dragen Bordelle met trots. We zijn allemaal onder de indruk van de modieuze ontwerpen met bandjes en 24-karaats vergulde elementen. Het is een iconische stijl die lingerie een geheel nieuwe betekenis geeft.

Dus voor iedereen die een beetje inspiratie nodig heeft en zich afvraagt ​​hoe je Bordelle moet stylen, hier is een kleine hint over hoe je Bordelle kunt integreren met je bovenkleding en de meest inspirerende looks kunt creëren.

Benieuwd welke Bordelle stukken op de foto's staan? Van links naar rechts; Bondage Wrap BH , Lijfje Longline BH , Contour Angela Jurk . Tweede regel, van links naar rechts; Bondage Belle lange bralette , klassieke Waspie , bondage plank open bh .