De geur van de zintuigen

DE GEUR VAN DE ZINTUIGEN

Ik houd ervan om omringd te worden door een heerlijke geur.

Vaak doen we graag ons best en nemen we de tijd om onszelf mooi aan te kleden, te beginnen met goddelijke lingerie en dit dan laag voor weelderige laag op te bouwen, voor die heel speciale momenten. Daar genieten wij van, toch? Vinden jullie het niet allemaal leuk om dat laatste beetje toe te voegen, die finishing touch? Een kleine sluier van een sensationeel parfum om de zintuigen te verleiden en de nieuwsgierigheid van anderen te lokken...

Persoonlijk houd ik van geuren die net even anders zijn, die het gevoel geven dat ze van ver komen, misschien wel oriëntaals. Ik hou wel van een beetje geurig, sexy specerij en iets dat je 'op het eerste gezicht' niet kunt raden. Ik hou van een beetje mysterie.

Ik hou van veel parfums, maar ik heb pas net een geur ontdekt die eigenlijk al heel lang bestaat, ik denk dat deze alle tonen heeft voor die meer zwoele momenten. Het heeft een mysterie, het heeft eigenlijk dat ‘je ne sais quoi’, het heeft Ooh la laah… Ik heb mezelf net gesluierd in Habit Rouge van Guerlain en ja, het is eigenlijk een herengeur, maar ik heb me nog nooit zo vrouwelijk gevoeld!

Het is een vleugje magie...

*

beeldbronnen: Pinterest, Guerlain