feel

Sexy verhalen: domina

SEXY VERHALEN: DOMINA

Het is al avond en ik ben in zijn appartement, alleen. Ik had de sleutel, heb mezelf binnengelaten. Een half uurtje geleden appte hij dat hij onderweg was. Hij zal er snel zijn. Ik heb net een warme douche genomen. Mijn warme lijf gloeit nog na en geurt verleidelijk. Langzaam kleed ik me aan, voel de gladde, zwarte stof langs mijn huid glijden.

Eerst de Ornella rok van Patrice Catanzaro in faux leder, streng en stijlvol. Hij sluit strak rond mijn naakte billen. Ik maak de rits aan de voorkant nog een stukje verder open, laat veel been zien, maar meer niet. Nog niet. Dan de Ouvert Frame Cupless beha van The Model Traitor, die mijn boezem mooi omlijst maar heerlijk bloot, zacht en naturel laat zien. Er overheen een korte kanten top met lange transparante mouwen van Jolidon. Een prachtige top die alleen mijn armen en schouders bedekt, verder niets. Ik loop naar de woonkamer en ga zitten in de relaxte fauteuil, in het halfdonker. Ik sla mijn lange slanke benen over elkaar en wacht.

Het voelt alsof de stilte eindeloos duurt. Ik hoor het bonzen van mijn hart, voel de spanning in mijn buik toenemen. Plotseling hoor ik de deur, zijn trage voetstappen. Midden in de deuropening van de woonkamer blijft hij staan. Ik zie zijn silhouet, zijn scherpe kaaklijn. Hij kijkt verrast, met een scheef glimlachje. Verlekkerd.

Ik blijf zitten en kijk hem strak aan. Uitdagend, hooghartig. Ik zeg dat hij zijn overhemd los moet knopen, langzaam, zodat ik het goed kan zien. Zijn slanke, gespierde torso, zijn platte buik. Daarna de rest van zijn kleding. Zijn broek, zijn ondergoed. Tot hij naakt voor me staat in het avondlicht. Zijn mooie grote lid is al stijf van opwinding, maar ik wil meer zien.

Ik draag hem op zijn pik en zijn ballen stevig vast te pakken. Ik ga rechtop zitten, voel dat mijn zachte boezem losjes beweegt. Ik beveel hem zichzelf langzaam te bevredigen, terwijl ik toekijk. Gehoorzaam doet hij wat ik wil. Ik zie hem snel nog groter worden, nog harder. Plagerig til ik mijn borsten op, kneed ze zachtjes, laat hem van de aanblik van mijn volle rondingen genieten terwijl ik hem aanmoedig. Zijn hand glijdt op en neer, sneller en nog krachtiger.

Ik sta langzaam op, heupwieg traag op mijn naaldhakken om hem heen terwijl hij zich aftrekt. Hij probeert mijn bewegingen te volgen, ziet mijn lange benen, mijn kont in de strakke rok, mijn wiegende borsten. Ik bewonder zijn ronde, gespannen billen, zijn gladde rug en krachtige schouders. Ik blijf voor hem staan, toekijkend. Langzaam maak ik mijn strakke rok helemaal los; het kost me wat moeite om hem op de vloer te laten glijden. Zijn intense blik volgt elke beweging van mijn lijf. Behalve de ultrakorte kanten top, de open beha en mijn hoge hakken ben ik nu naakt.

Zijn ademhaling wordt dieper en zwaarder en ik zie dat zijn gezicht vertrekt van de inspanning. Ik draai vlak voor zijn neus een langzame pirouette op mijn hoge hakken. Buig een beetje voorover, zorg dat hij ziet hoe heerlijk vol en zwaar mijn borsten zijn. Het wordt hem bijna teveel, zie ik. Ik geef hem toestemming zich te laten gaan. Met een diepe, gesmoorde zucht slingert hij zijn opwinding de ruimte in, krachtig, nog eens, en weer, er komt bijna geen eind aan.

Ik ga weer in de comfortabele fauteuil zitten. Spreid traag mijn hooggehakte benen, steeds verder. Zijn lid is nu weer zacht en uitgeput, glimmend van zijn vocht. Hij zal even tijd nodig hebben om weer hard te kunnen worden. Ik wenk hem dichterbij, zeg hem op zijn knieën te gaan zitten. Als zijn lippen en tong het juiste plekje vinden, schiet een siddering door mijn lijf. Mijn adem stokt even; ik krom mijn rug, sla mijn nagels in zijn schouder. Zijn handen grijpen mijn heupen stevig vast, zodat ik geen kant meer op kan.

Ik zie de spieren in zijn sterke schouders en rug rollen en spannen onder een glanzend laagje zweet. Mijn onderlichaam gloeit, mijn bovenlijf wringt en kromt, mijn borsten rijzen en dalen met mijn gejaagde ademhaling terwijl ik intens geniet. Ik beveel hem luidkeels door te gaan, meer te geven, alles... Plotseling komt het en ik schreeuw het uit. Heerlijke golven spoelen door mijn hele lijf, tintelend, verdovend.

Als ik weer op adem ben, staat hij naakt voor me, zijn mannelijkheid al weer trots omhoog, kloppend van lust. Ik ga rechtop zitten, recht mijn rug. Ik haal diep adem en duw mijn boezem naar voren. Mijn handen tillen mijn heerlijke volle borsten op, uitnodigend.

'Kom hier...', beveel ik hem.