Bedankt, lara! dit is fetisjmode.

Bedankt, Lara! Dit is fetisjmode.
Er verscheen meteen een glimlach op mijn gezicht toen ik deze shoot zag. Dit is fetisjmode. Dit is de manier waarop het zou moeten zijn. Kijk & leer. Maar… toen ik deze foto zag sloeg mijn hartslag over! Deze (mijn absolute favoriet) Bordelle jurk zal binnenkort te zien zijn op Pleasurements.com ! Ik kan niet wachten. Hij ligt al een tijdje in mijn kantoor, in spanning te wachten op de nieuwe Pleasurements -catalogusshoot. En toen ik deze geweldige foto nog beter bestudeerde, viel mijn oog op de nekshaper van Paul Seville , die toevallig (bestaat er zoiets als toeval? Ik geloof niet dat dat bestaat!) volgende week bij Pleasurements.com wordt verwacht! En al deze prachtige items worden gedragen door een van de mooiste vrouwen ter wereld, Lara Stone. IK HOU VAN DEZE FOTO! [galerij kolommen = "4"]