ACHTER HET GOUDEN GORDIJN

Sorry!…Je kunt zeggen dat ik veel te veel was afgeleid om je eerder op de hoogte te brengen van mijn laatste ondeugend avontuur, op jacht naar het perfecte masker. Toen ik laatst schreef, was ik op weg naar de ‘Boutique des Masques’, blijkbaar eigendom van een lekkere Italiaans vent.

Toen ik aan kwam bij de boetiek, hoorde ik een belletje rinkelen, welke aangaf dat ik binnen was getreden, aan degene die het aangaat en hopelijk is dat dan de winkel eigenaar zelf….in vol ornaat. Ik werd ontmoet door geweldig mooie maskers, afgewerkt met prachtig verfijnde filigree. Ik keek om mij heen in verwondering…

Toen hoorde ik een sexy diep mannelijke “Hallo en welkom in mijn ‘Boutique des Masques’, ik heet Franco”. Ik keek op en gaf een vrolijke “Hi, there”, terwijl mijn gedachten “Hi, stud!” zeiden. Ik vertelde hem dat men mij had verteld dat ik een bezoekje moest brengen aan zijn ‘Boutique des Masques’, daar ik op zoek ben naar het perfecte masker voor een gala met een specifiek thema; Een masker dat prachtig staat bij mijn zwart & goude outfit.

Hij vroeg me of ik de outfit aan hem wilde laten zien, dus ik pakte de mooie doos waar de items zich in bevonden uit een van de fraaie tassen die ik bij de lingerie boetiek kreeg, opende de doos en ik ontvouwde het zijdepapier. Hij zei dat ik magnifieke smaak heb terwijl hij op zijn onderlip beet. En voegde toe dat hij me graag in de items zou willen zien, om me het beste te adviseren over het perfecte masker. Dus hij begeleidde me naar een paskamer met donker gouden fluwelen gordijnen, ik ging naar binnen en hij deed de gordijnen dicht. Meteen nam mijn verbeelding een loopje met mij en ik fantaseerde dat hij binnen zou lopen als ik nog bezig ben met uitkleden en mij hielp met het ontdoen van mijn kleren, langzaam en sexy... wat een enorme lust in mij los maakte….en dat gaf mij een ondeugend idee!

Ik riep hem, vroeg of hij mij kon assisteren en hij kwam meteen naar me toe, opende de gordijnen een beetje en bekeek me met ogen die me deden smelten. Toen zijn ogen de mijne hadden gevonden, maakte ik mijn lippen nat met mijn tong en hij nam nog een stapje naar mij toe. De afstand tussen ons was niet meer dan een luttele centimeter. Hij bewoog zijn rechterhand naar mijn wang en zei dat hij daar een los wimpertje zag en blies deze zachtjes weg...en toen...begon hij me met begeerte te zoenen, zonder enige aarzeling. Hij drukte me dichter tegen zich aan en vervolgens tegen de grote spiegel in de paskamer, draaide me om, kuste mijn nek, ontdeed me van mijn bh, liet zijn warme handen over mijn huid glijden totdat ik overal kippenvel had. Met een knie, knielde ik op de donker gouden poef, onze bewegingen werden synchroon, onze lijven spraken dezelfde taal...vloeiend...

Ik ben nog niet gemaskerd, maar wat allemaal achter die sexy gordijnen gebeurt, had ik nooit willen missen....

Ik ben hier nog wel een heerlijk even, denk ik…

With Pleasure, Ms. P.

 • Wereldwijd

  Volgende dag geleverd

 • persoonlijk

  Persoonlijke service

 • Gratis cadeauverpakking

  & Discrete levering

 • Boetiek in Amsterdam

  Nederland

 • #STORIES
  Nederlands