OP HET MENU: OVERHEERLIJKE BEZEMKAST CAPRIOLEN

Ik hing mijn mooie nieuwe outfit voor het “Fête De Folie Masqué” morgen op. En het masker, heb ik naast de Pony oortjes gehangen van de andere hoek van de spiegel. En nu is het tijd voor een lekker diner. Ik tooide me in comfortabele, maar een toch oohlala avond ensemble. Ik droeg een klein zwart leren rokje van Pretty Wild, een leren en kanten body en een glamoureuze gouden Poncho van PilyQ.

Er is een fantastisch, top class restaurantje om de hoek van het appartement. Het eten is heerlijk en de service ook trouwens. Volgens mij hebben ze zelfs een Michelin Ster. En ze hebben ongeveer een maand geleden een yummy vent aangenomen, sexy groene ogen, zeer charmant, weelderig zwart haar...knap.

Ik bestelde de coquilles als voorgerecht en natuurlijk bracht yummy guy het naar mijn tafeltje. Mijn hoofdgerecht bestond uit een sappig stuk struisvogel op een bedje van het een of het ander...hoe dan ook, het was heerlijk!

Toen bracht de yummy guy mij de dessertkaart. Maar mijn toetje kun je niet op de daadwerkelijke menukaart vinden... Ik nam de kaart van hem aan en stiekem duwde ik een papiertje in zijn hand en ik zocht zijn ogen op… Hij ontmoette mijn ogen en hij beet op zijn onderlip. Dit betekent in principe dat ik hem over 20 minuten in de bezemkast ontmoet, vlakbij de toiletten.

5 minuten voor bezemkast-tijd, ging ik naar het toilet om mezelf even te checken in de spiegel, ik trok mijn outfit recht en ik gaf mezelf een knipoog.

Ongezien glipte ik de bezemkast in en deed het licht aan. Ik hoorde ritmisch geklop op de deur, deze ging een beetje open en hij walste snel naar binnen, pakte mijn hoofd beet en begon me hard te zoenen. Ik deed mijn poncho uit en hij liet zijn handen afglijden naar mijn bips, hij vond de onderkant van mijn rokje en schoof hem omhoog. Hij draaide mij om en ik hield me stevig vast aan de stellingkast, terwijl hij de knoopjes van de onderkant van mijn body los trok. Zijn hand was zacht daar beneden, lekker en warm. Misschien was het de anticipatie, misschien was het magie, maar een man heeft me nog nooit zo snel laten climaxen! Mijn hele lijf vibreerde. Hij ritste zijn broek los terwijl ik zijn warme adem in mijn nek voelde. Ik voelde een stoot van iets onmiskenbaar groots! Het paste perfect... Zijn stoten en zijn ademhaling versnelde… Hij had een van mijn borsten heel goed vast en met de andere hand cupte hij mijn vulva aan de voorkant. En toen...the grand finale...oftewel “het laatste hapje van mijn desert”.

We treuzelde een beetje na en hij kuste mijn schouders, mijn nek, flipte me om en kuste mijn lippen met uiterste passie. Hij maakte me week in de knieen en als dat gebeurt, vraag de man zijn naam natuurlijk. Hij heet Therron...een definitief heerlijke kandidaat om aan mijn “lekkernijen” boekje toe te voegen.

Nadat we onszelf hadden opgefrist en elkaar nog een paar tedere, vochtige kussen hadden gegeven, ging ik terug naar mijn tafeltje en vroeg om de rekening.

Ik liet natuurlijk een aanzienlijke fooi achter...

With pleasure, Ms. P.

 • Wereldwijd

  Volgende dag geleverd

 • persoonlijk

  Persoonlijke service

 • Gratis cadeauverpakking

  & Discrete levering

 • Boetiek in Amsterdam

  Nederland

 • #STORIES
  Nederlands