ROMANTIEK EN PASSIE IN MYLA HERITAGE LACE

Ik ben zo blij om dit fijne nieuws met jullie te mogen delen! Één van mijn favoriete luxe lingerie merken is nu verkrijgbaar bij Pleasurements. Na bijna vijf jaar vond ik het weleens tijd worden om de Pleasurements collectie eens flink uit te breiden met prachtige nieuwe luxe lingerie merken. MYLA lingerie stond al enige tijd hoog op mijn verlanglijstje en ik denk niet dat ik de enige ben. Vele luxe lingerie fanatici kennen MYLA maar al te goed en zullen het heilig met me eens zijn dat dit merk een pareltje onder luxe lingerie is. MYLA straalt klasse, luxe, vrouwelijkheid en elegantie uit, daarnaast is dit luxe lingerie merk ook nog eens super sexy. MYLA lingerie weet hoe ze de vrouwelijke rondingen voortreffelijk moet benadrukken. De MYLA Heritage Lace collectie is daar geen uitzondering op. Deze op en top romantische collectie is werkelijk oogverblindend. Heritage Lace is één van de nieuwste classics bij Pleasurments en is verkrijgbaar in zowel zwart als ivoor. Persoonlijk vind ik beide kleuren geweldig, maar welke kleur heeft jouw voorkeur?
 • Wereldwijd

  Volgende dag geleverd

 • persoonlijk

  Persoonlijke service

 • Gratis cadeauverpakking

  & Discrete levering

 • Boetiek in Amsterdam

  Nederland

 • #STORIES
  Nederlands