see

De zomer is begonnen! verwen jezelf met een bikini.

De zomer is begonnen! Verwen jezelf met een bikini.
Eindelijk! De zon schijnt in Nederland... En hoe. Hard werken doe ik in mijn tuin, op het terras of in het park. Tussendoor geniet ik van een heerlijke boottocht, met overvloed aan drankjes en een duik in het water. Van het weekend maak ik tijd voor het strand en een aansluitend diner en feestje. Ik geniet van het moment, nu de zon schijnt. Mijn 'pleasure moments'. Work hard, play hard. En heb mezelf verwend met (weer) een nieuwe bikini met een bijpassende pareo. Want ik wil er met dit mooie weer natuurlijk ook stralend uitzien. Ook in 'the mood' voor bijvoorbeeld een bijzondere fringe bikini of andere luxe badmode? Kijk op Pleasurements.com voor een onweerstaanbare, flirtertige look...