Afleiding in kant

AFLEIDING IN KANT

Dus stak ik de straat over en toen ik voor het gebouw stond, begon ik de ramen te tellen om erachter te komen waar mijn mysterieuze fotograaf met de prachtige glimlach zich verstopte. Derde raam, bovenste verdieping, links vanaf de entree.

Terwijl ik daar in de zachte warmte van de ochtendzon stond, probeerde ik te bedenken wat ik tegen hem ging zeggen en op welke manier….

Ik zag mensen voorbijkomen en was nog steeds diep in gedachten verzonken, toen ik werd afgeleid door die ene dame die dit prachtige zwarte kanten jurkje droeg. Net toen ze dichterbij kwam en mijn ogen wat meer gefocust waren, merkte ik dat ze daaronder een gouden onderjurk droeg. Dat ziet eruit als de perfecte kleine outfit voor dat uitbundige feest waar ik naartoe ga!

Ik hield de vrouw tegen en complimenteerde haar met haar kleding. Toen vroeg ik haar waar ze deze prachtige kleine mix van elegante jurken had gekocht.

Met flair legde ze uit dat de buitenste jurk van designermerk Amoralle is en de goud-zwarte jurk eronder uit een collectie van Marjolaine . Ze vertelde me zelfs in welke lingerieboetiek ik het kan bemachtigen. Ik bedankte haar voor het verlichten van mij, ze glimlachte naar me en vervolgde haar reis.

Verbazingwekkend! Absoluut prachtig! Hoe verrukkelijk kan men er uitzien in lingerie als bovenkleding! Na het ontbijt ga ik, mevrouw Pleasurements, lekker shoppen!

ALS het ontbijt vandaag eindigt, dan is dat……

Dus de eerste dingen eerst. Mijn buik rommelt een beetje...van de honger? Of is het meer een opwinding veroorzaakt door de verwachting deze mysterieuze man en zijn bedwelmende glimlach te ontmoeten?

Met plezier, Mevrouw P.