see

Afleiding in kant

AFLEIDING IN KANT

Dus ik stak de straat over en ik bleef voor het gebouw stilstaan. Ik begon de ramen te tellen om uit te zoeken waar de mysterieuze fotograaf met de geweldige glimlach zich schuil houdt. 3e raam, bovenste verdieping, links van de entree van het gebouw.

Terwijl ik daar stond in de zachte warmte van de ochtend zon, was ik aan het bedenken wat ik tegen hem zal zeggen en op welke manier….

Ik zag mensen langs lopen en ik was nog diep in gedachten, toen ik afgeleid werd door deze ene dame gekleed in een magnifiek zwart kanten jurkje. Net toen ze iets meer naderde en ik mijn ogen nog meer focusde, viel me op dat ze daaronder een goudkleurige slipdress droeg. Das gewoon het perfecte outfitje voor dat sjieke feestje waar ik binnenkort naar toe ga!

Ik stopte de dame en complimenteerde haar over haar prachtige kledij. Toen vroeg ik haar waar ze deze mooie mix van jurkjes had bemachtigd.

Met flair, legde ze uit dat het buitenste jurkje van designer merk Amoralle is en het goud zwarte onderjurkje is van een collectie van Marjolaine. Ze vertelde me zelfs enthousiast in welke lingerie boutique ik deze op de kop kan tikken. Ik bedankte haar vriendelijk voor haar verhelderening, ze gaf me een glimlach en vervolgde haar wandeling.

Prachtig! Absoluut prachtig! Hoe onweerstaanbaar iemand kan uitzien in lingerie als outerwear! Na het ontbijt, ga ik, Ms. Pleasurements, een kleine winkel - extravaganza houden!

ALS ontbijt ooit zal eindigen vandaag heet dat….

Dus eerst andere belangrijke dingen. Mijn buik rammelt een beetje….van honger? Of is het meer een vlindertje als gevolg van het vooruitzicht, deze mysterieuze man te ontmoeten met zijn bedwelmende glimlach?

With Pleasure, Ms. P.