Het kousen mysterie

HET KOUSEN MYSTERIE

Daarnet bracht de post een pakketje. Van eigenlijk een stevige envelop. Ik krijg bijna nooit post... Nieuwsgierig maak ik het open. Er valt een mooi ingepakt, plat pakje uit. Het formaat komt me ergens wel bekend voor. Als ik het papier losscheur zie ik een paar kousen. Bijzondere kousen: Cut & Curled nude en zwarte nylon naadkousen van Maison Close . Ik ben verrast. Het pakje moet wel van jou zijn. Ik weet dat je mij graag ziet met mooie kousen.

Thuis laat je niks merken. Ik ook niet, want ik ga je er meteen mee verrassen. Als je relaxed op de bank gaat zitten, zeg ik, zo casual mogelijk: "Ik ga zelfs iets anders aangetrokken, schat."

Op de slaapkamer hal ik mijn Webbed jarretel van Bordelle tevoorschijn. De bandjes spannen strak rond mijn volle heupen en billen. Voorzichtig laat ik de dunne kousen over mijn benen glijden, maak ze vast aan de metalen clips. Ze zijn prachtig. Als mijn benen langs elkaar schuiven maken ze een sexy knisperend geluid..

Wat trek ik verder aan?

Deze keer kies ik niet voor subtiel, maar voor expliciet. Iets dat geen twijfel laat over mijn stemming en mijn bedoelingen. Een transparante top van Murmur . heel dun, nietsverhullend. Gewoonlijk draag ik er een mooie push up bh onder, vanavond alleen een paar sexy pasteitjes .

Verder? Verder niets. Behalve natuurlijk een paar zwarte hoge hakken. Ik zou me naakt voelen zonder.

Wat ik zie in de lange passpiegel bevalt me. Mijn benen lijken langer, strakker en scherper uitgelijnd door het ragfijne zwarte nylon . Mijn natuurlijke borsten bewegende losjes onder de dunne top; ze zijn niet zo stevig maar wel mooi vol. Ik draai me om. De naden van de kousen eindigen bovenaan in een ovaal lusje. Boven de rand van de kousen mijn naakte billen.

Als ik de kamer weer binnenkom, ga je ogen wijd open. Je zegt niets. Ik paradeer langzaam heen en weer. Laat mijn kousen knisperen. Je blik volgt mij, intens, ademloos. Dan trek je in een paar snelle bewegingen je shirt en je jeans uit, en voor ik weet het je naakt voor mij. Je bent al voldoende bedragen.

Je duwt me naar de bank, ik laat me een half achterover vallen en voel het gewicht van je sterke lijf. Door mijn dunne nylonkous heen voel ik je tegen mijn bovenbeen, hard, warm, kloppend..Een hand glijdt over de ronding van mijn kuit naar de zachte achterkant van mijn bovenbeen. Je kloppende warmte glijdt omhoog, langs de naakte huid boven mijn kous. Jouw handkanteling krachtig mijn geweest op en ineens voel ik je in mij. Heerlijk. Ik vouw mijn gekouste, hooggehakte geweest om je heup en geniet.

Wat later liggen we tegen elkaar aan, heerlijk na herkomstd. Je laat je hand bewonderend langs mijn geweest glijden, over het blije nylon van mijn kous. "Mooi... waar heb je die gekocht?" Mijn adem stokt zelfs. Een tel later realiseer ik het mij.

Ik kreeg ze niet van jou.

"Ik zag ze toevallig ergens..."

*

Verhaal geschreven door: M.

Afbeeldingen: Pinterest