Literotica door rebecca: "een verleidelijke nacht"

LITEROTICA DOOR REBECCA:
Ik ben dol op Rik. Na al die jaren krijg ik nog steeds een kick van die ondeugende blik in zijn ogen, zijn sexy scheve glimlach en zijn dichte, krullende haardos. Toch mis ik wel de opwinding die we hadden aan het begin van onze relatie. De heerlijke roes waarbij je niet van elkaar af kunt blijven, je elkaar gewoon niet kunt weerstaan ​​en het is alsof je met elkaar de liefde MOET bedrijven. Ik heb gemerkt dat onze relatie begint te lijden onder het gebrek daaraan. Hij mist het ook. Vorige week kwam Rick thuis, hij pakte me vast en zei resoluut: we moeten meer experimenteren, ontdekken en ondernemen. Ik werd nieuwsgierig en knikte. Ja, dit is ook precies wat ik wilde. Maar hoe? was het meest respectabele meisje van de klas. Op seksueel gebied was ik een laatbloeier. Eerlijk gezegd wist ik niet waar ik moest beginnen. Gelukkig had hij aan alles gedacht. Dit weekend is het zijn beurt om een ​​van mijn kaarten te trekken. Die zaterdag krijg ik rond 11.00 uur een sms van hem. Het geeft alleen een adres en een tijd aan. Ik reageer snel en kort. 'Zie je vanavond. X'. Meer woorden zijn niet nodig, we weten allebei wat er vanavond gaat gebeuren. Als ik de boudoirachtige winkel in Amsterdam binnenstap, vertelt de gastvrouw mij dat Rick er al is. Hij wacht op mij in een aangrenzende kamer. Ik stel me voor hoe hij daar zit en ik moet lachen. Een nerveus, opgewonden gegiechel. Ik liet mijn blik dwalen over de negligés, korsetten, bretels en bodysuits. De gastvrouw legt uit dat ik alleen maar hoef te zeggen welke items ik het leukste vind, zij zal uit de gekozen items een passende selectie samenstellen. Dan verdwijn ik achter het gordijn van de kamer waarin Rick zich bevindt. Het is hier donkerder en intiemer. Mijn ogen moeten een beetje wennen aan het gedimde licht, maar dan zie ik hem duidelijk. Liggend in een met rood fluweel beklede stoel. Naast hem zie ik oesters en champagne. Op de achtergrond klinkt zachte loungemuziek over de speakers. Ik neem een ​​slok uit mijn glas en ik voel hoe de koolzuurhoudende drank mijn zenuwen verdooft, waardoor er ruimte vrijkomt voor totale lust. Ik duik de kleedkamer in en stap in de hakken die daar op mij wachten. Het vervult mij met een krachtig gevoel, alsof ik elke rol kan spelen die ik maar wil. Met elk kledingstuk dat ik uittrek, voel ik me sensueler. Ik kleed mezelf in de lingerie die al voor mij klaarligt. Ik voel me geil, sexy en vrouwelijk. Ik duw het gordijn opzij en stap woest voor hem uit. Terwijl ik me langzaam omdraai, zie ik hem zijn benen over elkaar slaan. Het werkt! Ik vervolg mijn show en beweeg sierlijk op de muziek van Gotan Project. Ik dans sensueel en ik provoceer hem. Al mijn twijfel en verlegenheid lijken te verdwijnen bij elke beweging die ik maak en bij elk ensemble dat ik pas. Hij kijkt mij vol bewondering aan, maar houdt gepaste afstand. We zijn tenslotte niet in de slaapkamer. Het is een spel, ons voorspel. Vervolgens staat hij op en overhandigt zijn creditcard aan de gastvrouw. Met schorre stem zegt hij dat ze alles moet inpakken. Ik houd het op het laatste setje, dus ik vraag haar of ze mijn kleren ook in de tas wil stoppen. Alleen met mijn jasje aan, verlaten we de boetiek. En we gaan met de auto naar huis. De sfeer in de auto is geladen, broeierig. Vervolgens stopt hij de auto op een parkeerplaats en vertelt hoe spannend dit voor hem is. Hij vertelt me ​​hoe mooi ik voor hem ben. Hoeveel hij van mij houdt en aanbidt. De vlinders zijn terug.