Literotica door rebecca: kamer #124

LITEROTICA DOOR REBECCA: KAMER #124

'Morgen, 20.00 uur in hotel X. Zie ik je dan?' Afzender onbekend. Er flitsen veel dingen door mijn hoofd. Wie zou dit kunnen zijn? En wat heeft hij in gedachten? Hoe kwam hij aan mijn nummer? Verleid laat ik mijn man de sms zien. Hij is niet verrast, maar kijkt mij aandachtig aan. Met een blik die ik zo goed ken. Hij weet meer. Zonder zijn ogen van mij af te wenden, vertelt hij me dat hij weet wie dit is. En hij voegt eraan toe dat ik er nooit achter zal komen. BAM! Hij heeft mij nu. Mijn diepste fantasie, die ik lang geleden op een intiem moment met hem deelde, wordt ineens een stukje realistischer. Ik ben behoorlijk in de war, overweldigd, maar ik voel ook een kriebel in mijn buik. De opwinding wint het van alle andere gevoelens die door mijn hoofd razen en ik beantwoord kort de sms. 'Oké, dan zie ik je wel.' Meteen ontvang ik een bericht terug. 'Kamernummer 124. De keycard ligt bij de receptie. Vergeet je blinddoek niet.' Gekleed in alleen een jas en mijn hoogste hakken begeef ik mij die avond naar het luxe hotel. Ik hang mijn jasje op en ga naakt, op mijn hakken na, op bed liggen. Trillend van verwachting doe ik de blinddoek om, ik zie nu niets meer. Het is zo stil en het lijkt alsof de tijd heel langzaam wegtikt. De spanning is pijnlijk. Dan hoor ik de deur. Mijn oren spitsen zich. Voetstappen banen zich een weg naar mij. Fuck, dit maakt me zo geil. Ik heb hier zo lang over gefantaseerd. Ik denk aan mijn man. Ik wou dat hij mij kon zien. Dan worden mijn gedachten plotseling onderbroken. Robuuste grote handen grijpen mijn borsten. Zachte lippen omringen mijn tepels, een natte tong likt ze en gaat verder naar mijn nek, kust deze, dan mijn rechteroor en ten slotte mijn mond. Oh, zijn kussen zijn zo sappig en hebzuchtig. Met hartstochtelijke ijver beantwoord ik zijn kussen. Ik verlang naar hem en mijn handen betasten zijn lichaam. Dik, halflang haar, stoppels, gespierde borst en een subtiel sixpack. Langzaam tast ik naar beneden en bereik zijn grote, kloppende lid. Ik wil hem in mij voelen. Hij dwingt mij dieper in de matras en duwt heftig mijn benen omhoog. Met dezelfde hebzucht waarmee hij mij kuste, verwent hij mij down under. Zijn zachte lippen en sterke handen werken onderzoekend. Rustig beginnen, dan accelereren en steeds woester worden. Mijn lichaam beeft van extase en de opwinding bouwt zich op in mijn onderlichaam. Ik kan het niet langer tegenhouden of uitstellen. Het enige wat ik kan doen is me volledig overgeven aan dit gevoel. En dan ineens, vlak voordat ik eraan kom, stopt hij. Behalve zijn zware hijgen is alles stil. Ik weet dat hij heel dichtbij is, maar ik kan niets zien. De pauze is pijnlijk. Ik kronkel. 'Alsjeblieft, stop niet,' fluister ik smekend. Hij komt mij tegemoet met een plotselinge krachtige stoot. Diep van binnen kan ik niet meer denken en kreun ik luid. Hij duwt nog een keer en dan nog een keer. De volgende stoot is zo bruut, zo intens dat ik er van moet gillen. Ik kan het niet langer onderdrukken en kom tot een euforische climax. Hij trekt zich terug en raakt in vervoering, ik beef, ondergedompeld in het gevoel van het moment. Pas na een paar minuten word ik me weer bewust van mijn omgeving. Ik ga rechtop zitten en doe de blinddoek af. Terwijl ik mijn ogen samenknijp, wennen mijn ogen langzaam aan het plotselinge felle licht. Ik kijk om me heen. Er is niemand, hij is weg. Ik loop naar de badkamer en zet de douche aan. Is dit echt gebeurd? De warme stromen water, die mijn lichaam ontspannen. Ik kan niet wachten om dit bizarre avontuur met mijn man te delen. En ik heb al een nieuwe fantasie voor hem in petto.