feel

Literotica: topless diner

LITEROTICA: TOPLESS DINER
Vorige week kreeg ik een mailtje van Bas. Alsof hij aanvoelde dat ik geen origineel verjaardagscadeau voor hem kon vinden, stuurde hij me een verlanglijst. Er stond één ding op. ‘Topless diner voor twee’. Ik was verrast en moest even twee tellen nadenken wat hij nu precies bedoelde. Maar al snel voelde ik de spanning in mijn onderbuik toenemen. Ik mailde snel terug. “Vrijdag. 19:00 uur.” Het is vrijdagavond. In plaats van een uitgebreid diner, heb ik allerlei lekkere hapjes gemaakt. Ik ben immers zelf het hoofdgerecht. Al de hele week ben ik bezig geweest met wat ik aan moest. Alleen een broek? Of toch een rokje? Na lang twijfelen kies ik voor mijn strapless Wolford. Een strakke, elastische jurk die je omlaag kunt rollen tot een rok. Ik trek er mooie, splinternieuwe stay-up kousen onder en mijn hoogste stiletto’s. Onder mijn jurk draag ik een chique open cup bh. Niet helemaal topless, maar Bas kan mijn vals spelen vast wel waarderen. Mijn make-up hou ik minimaal. Zoals hij mij het liefste ziet. Alleen mijn ogen zet ik licht aan met wat eyeliner en mascara. Ik kijk op de klok. Nu zal hij bijna wel komen. Ik loop wat rond. Zet als finishing touch nog wat kaarsjes aan. En dan gaat de deurbel. Voor ik naar de deur loop, druk ik nog snel de play knop van de stereo in. De kamer vult zich met de zoete klanken van ons favoriete r&b-album. “Daar gaan we,” mompel ik zacht voor ik de deur open. Daar staat hij. Ik zie zijn blik over mijn lichaam glijden. Hoewel mijn jurk nog hoog opgetrokken is, zie ik aan zijn ogen dat hij merkt dat ik er niet veel onder draag. “Ga nog maar even douchen,” zegt ik licht dwingend. Als hij terug komt, draagt hij jeans en een overhemd. “Het is een topless diner hè,” zeg ik terwijl ik de knoopjes van zijn hemd rustig losknoop. Ik bewonder zijn lichaam even. Dan kus ik hem zacht op zijn wang, fluister ik ‘gefeliciteerd’ in zijn oor en rol de tubedress omlaag tot mijn taille. Even laat ik hem aan me zitten. “De rest komt later,” zeg ik. We eten sushi en drinken wijn. Hij kan zijn ogen niet van me afhouden. Geeft me continu complimentjes. De onwennigheid die ik aan het begin van de avond nog wat voelde, is nu weggesmolten. De sfeer is sexy op een luie, lome manier. Na de sushi begeven we ons naar de loungebank. Hij duwt me zachtjes op de bank en blijft voor me staan. Hij blijft me strak aankijken terwijl hij rustig zijn broek uittrekt. Ik kijk hem verrast aan. Hij draagt er niks onder. Een schuin glimlachje verschijnt op zijn gezicht. Hij strekt zijn armen uit. Ik pak zijn hand en word omhoog getrokken. Rustig en beheerst trekt hij mijn tubedress uit. Opeens word ik weer een beetje zenuwachtig. Hij voelt mijn spanning en blijft me complimentjes geven. Over mijn kousen. Mijn borsten. De bh die ik aan heb. Zijn handen raken me op alle juiste plekken aan. Zijn lippen en tong lijken overal te zijn. Dan glijdt onbedoeld zijn harde lid tussen mijn grote, zachte borsten. Ik duw ze tegen elkaar. Hou hem vast. Dit is zo sexy. Ik verwen hem. Liefkoos hem met mijn borsten. Eerst langzaam. Daarna sneller en steviger. Het duurt niet lang of hij laat zich helemaal gaan. Als hij is bijgekomen, verschijnt een ondeugende glimlach op zijn gezicht. “Volgend jaar weer?”