Rita ora in een sensationele doorzichtige jurk.

Rita Ora in een sensationele doorzichtige jurk.
De laatste tijd wordt op de rode loper veel puurheid getoond en dit vind ik absoluut geweldig. Beroemde modeontwerpers zijn niet bang om beroemdheden te kleden in prachtige, supersexy doorschijnende jurken . Van transparant mesh tot delicaat kant, ik heb het allemaal gezien en omarm deze uitdagende modetrend met beide armen. Op de Elle blog heb ik veel gedurfde outfits gezien, vooral de rode loperjurken hebben mijn hart gestolen. Rita Ora laat bijvoorbeeld veel huid zien op de afterparty van de 'Vanity Fair' Oscars, maar wat mij betreft ziet ze er fantastisch uit in deze elegante, asymmetrische doorzichtige jurk. Ook geïnspireerd door al deze wonderen? Shop je eigen doorzichtige jurkje op Pleasurements.com .