Ton van verlichting

TON VAN VERLICHTING
...Gio en ik aten wat later ons ontbijt en probeerden nog een standje uit. Daarna moest ik echt gaan... Maak je geen zorgen, deze keer heb ik zijn volledige naam en nummer allemaal opgeschreven in mijn boekje vol lekkernijen!

Vandaag moet ik eerst naar huis om me op te frissen, om dan om 15.00 uur naar een bijeenkomst te gaan. De locatie waar de bijeenkomst wordt gehouden is een prachtig herenhuis dat eigendom is van de organisatie waar ik lid van ben. We bedenken weelderige liefdadigheidsevenementen om het bewustzijn voor het gekozen goede doel te vergroten en hen te helpen fondsen te werven en leden te werven. Vandaag kiezen we een nieuw goed doel en brainstormen we over een ander pluchen en chic thema-evenement.

Toen ik thuiskwam, liet ik een bad lopen, waarbij ik uiteraard wat heerlijke bubbels van 210th toevoegde. Toen schopte ik mijn mooie chaussures uit, trok mijn Amoralle & Marjolaine-jurken uit, rolde mijn mooie kousen met naad naar beneden en verwijderde mijn bh en slipje van Belle et BonBon. Ik doopte mijn teen in het water en het was gewoon perfect. Ik daalde af in de bruisende zachte massa en totale ontspanning kroop door mijn lichaam, manifesteerde zich door middel van kippenvel… Toen viel ik in slaap en had deze heerlijk ondeugende droom…

Geblinddoekt werd ik voorzichtig naar het bed geleid, waar ik langzaam en gewillig werd vastgebonden, terwijl zoete, langzame en sexy muziek speelde... Ik was naakt. Ik werd gekieteld met een veer in mijn erogene regio's...mijn lendenen, mijn borsten...mijn tepels werden hard. In mijn droom kon ik zien hoe verwarmde honing over mijn lichaam werd gedruppeld en hoe een vochtige tong het langzaam oplikte. Toen de tong mijn schaamlippen bereikte, kronkelde ik en er ontsnapten kleine geluidjes uit mijn lippen. De tong bleef daar hangen en ik werd vervuld van plezier... Mijn borst ging sneller en sneller op en neer, ik kromde mijn rug omhoog, ik zuchtte een crescendo van gekreun... Ik kon mezelf niet langer inhouden en liet een laatste stem horen. , langdurig gehuil….

Toen werd ik wakker en merkte dat ik midden in dat laatste gekreun zat en ik voelde een aangename rilling door mijn hele lichaam... Ik keek naar rechts en merkte dat ik het douchegordijn van de rail trok... Het gordijn zelf klemde zich in mijn vuist vast...

Ik glimlachte alleen maar...

Met genoegen, mevrouw P.