Achter de gouden gordijnen

ACHTER DE GOUDEN GORDIJNEN

Het spijt me... je zou kunnen zeggen dat ik een beetje te afgeleid was om je op de hoogte te houden van mijn ondeugende avontuur, op jacht naar het perfecte masker . Toen ik je voor het laatst schreef, was ik op weg naar de ' Boutique des Masques ', blijkbaar eigendom van een stuk Italiaans.

Ik arriveerde bij de boetiek en hoorde bij binnenkomst een bel luiden, wat aangeeft dat ik was gearriveerd voor wie het aangaat, maar hopelijk de winkeleigenaar zelf … in levende lijve. Ik werd begroet door prachtige maskers , met prachtig verfijnde filigraanachtige details. Vol bewondering keek ik om me heen...

Toen hoorde ik een sexy diepe man “Hallo en welkom in mijn ' Boutique des Masques ', mijn naam is Franco”. Ik keek op en gaf hem een ​​vrolijk “Hallo daar”, terwijl mijn geest zei: “Hallo, knapperd!”. Ik vertelde hem dat mij werd geadviseerd om zijn ' Boutique des Masques ' te bezoeken, omdat ik op zoek was naar het perfecte masker om te dragen naar een themafeest; Het perfecte masker , passend bij mijn zwart - gouden outfit.

Hij vroeg me om hem mijn outfit te laten zien, dus pakte ik de weelderige doos met de items uit 1 van mijn mooie tassen die ik in de lingerieboetiek kreeg, opende de doos en vouwde de zijden papieren verpakking open. Hij zei dat ik een heerlijke smaak heb terwijl hij op zijn onderlip beet. En voegde eraan toe dat hij graag de outfit van mij wilde zien, om mij zo goed mogelijk te adviseren over het perfecte masker . Dus leidde hij me naar een paskamer met zijn fluweelzachte donkergouden gordijnen, ik ging naar binnen en hij sloot de gordijnen om me heen. Mijn verbeelding ging meteen met me mee en ik fantaseerde dat hij bij me binnen zou lopen, terwijl ik me aan het uitkleden was, en me zou helpen mijn kleren langzaam en sexy uit te trekken... wat een prikkelende lust in mij opwekte….en mij op een ondeugend idee bracht!

Ik riep hem toe en vroeg hem mij te helpen en hij kwam meteen naar me toe, opende de gordijnen een beetje en keek me aan met zijn smeulende ogen. Toen zijn ogen de mijne ontmoetten, streek ik langzaam met mijn tong over mijn lippen en hij kwam een ​​stap dichterbij. De afstand tussen ons was slechts een centimeter. Hij bracht zijn rechterhand naar mijn wang en zei dat hij daar een wimper zag en blies hem zachtjes weg... en toen... begon hij me zonder enige aarzeling met aandrang te kussen. Hij drukte me dicht tegen zich aan en duwde me tegen de grote spiegel in de paskamer, draaide me om, kuste mijn nek, trok mijn beha uit, bewoog zijn warme handen over mijn huid totdat ik voelde dat ik bedekt was met kippenvel. Met één knie knielde ik op de donkergouden poef, onze bewegingen werden synchroon, onze lichamen spraken dezelfde taal...vloeiend...

Ik ben nog niet gemaskerd , maar ik zou niet willen missen wat er achter die sexy gordijnen gebeurde….

Ik blijf hier nog een hele tijd, denk ik...

Met plezier, Mevrouw P.