Mijn kleine paaldans

MIJN KLEINE PAALDANS

Ik betrad het comfort van mijn mooie appartement in Parijs en liep regelrecht naar mijn slaapkamer, waar ik mijn tassen op mijn zachte chaise longue in de hoek zette. Ik trok mijn schoenen uit en ging op de chaise longue zitten. Met een grote glimlach begon ik het lekkers uit te pakken dat ik vandaag had gekocht. Kijk maar eens naar die mooie kleine jurkjes ! Ik moet van Marjolaine en Amoralle houden!

Ik trok het grootste deel van mijn kleren uit en met alleen mijn Patrice Catanzaro en kousen aan, draaide ik een kleine draai richting mijn Bose-geluidssysteem. Ik zette hem aan en draaide een grote draai aan de volumeknop, omhoog. Een geweldige sexy verrassing sprong uit de speakers! Ginuwine's pony !

Geloof het of niet, maar ik heb een danspaal in mijn slaapkamer geïnstalleerd. Het helpt enorm om mezelf heel flexibel te houden.

Ik zwaaide ritmisch naar mijn kaptafel en griste mijn ponyoren uit de hoek van mijn spiegel, zette hem op mijn hoofd en maakte hem voor mijn paal. Ik pakte het vast en met fluweelzachte, vloeiende bewegingen krulde ik mezelf eromheen. Tussen de soepele bewegingen van mijn heupen en billen door, gehoorzaamde ik het ritme met de vereiste scherpe ondeugende stoten richting de paal...

Volledig opgeslorpt door de muziek en de paal, vergat ik totaal dat mijn raam wagenwijd open stond! Toen het lied vervaagde, liep ik naar het raam en keek naar het gebouw aan de overkant van de straat. De meeste ramen stonden open en zonder enige moeite kon ik minstens vijf mannen achter die ramen tellen, die mij grijnzend applaudisseerden…

Dus maakte ik een dappere buiging en trakteerde ze op een kus die ik blies...

Met plezier, Mevrouw P.