Op het menu: heerlijke bezemkast shenanigans

OP HET MENU: HEERLIJKE BEZEMKAST SHENANIGANS

Morgen heb ik mijn mooie nieuwe outfit opgehangen voor het “ Fête De Folie Masqué ”. En het masker hing ik naast mijn ponyoren aan de andere hoek van de spiegel. Nu is het tijd voor een klein diner. Ik kleedde mezelf in een beetje comfortabel maar behoorlijk oohlala-avondensemble. Ik droeg een klein zwart leren rokje van Pretty Wild , een body van leer en kant en een glamoureuze gouden poncho van PilyQ .

Er is een fantastisch klein restaurant van topklasse om de hoek van mijn appartementencomplex. Het eten is heerlijk en de service trouwens ook. Ik denk dat het zelfs een Michelinster heeft.

Ze hebben ongeveer een maand geleden deze nieuwe, lekkere kerel aangenomen, sexy groene ogen, heel zacht, weelderig zwart haar...knap.

Ik bestelde sint-jakobsschelpen als voorgerecht en natuurlijk bracht de lekkere man het langs. Mijn hoofdgerecht was een sappig stukje struisvogel op een bedje van iets anders...heerlijk!

Toen bracht de lekkere kerel het menu opnieuw, zodat ik de desserts kon bekijken. Maar mijn dessert staat niet op de daadwerkelijke menukaart... Toen ik het menu van hem overnam, gaf ik hem een ​​briefje en keek naar zijn ogen... Mijn ogen ontmoetten elkaar en hij beet op zijn lip. Wat in feite betekent dat ik hem over 20 minuten in de bezemkast bij de toiletten zie.

5 minuten voor bezemkasttijd ging ik naar het toilet en controleerde mezelf in de spiegel, trok mijn outfit recht en gaf mezelf een knipoog.

Ongezien liep ik de bezemkast binnen en deed het licht aan. Ik hoorde een ritmische tik op de deur en die ging een klein stukje open, waarna hij naar binnen walste, mijn hoofd vastpakte en me hard kuste.

Ik trok mijn poncho uit en hij bewoog zijn handen over mijn billen, daarna probeerde hij de rand van de rok te vinden en reed ermee omhoog. Hij draaide me om en ik hield de planken vast, terwijl hij de knopen van mijn lichaam losmaakte. Zijn hand was zacht daar beneden, lieflijk en warm. Misschien was het de verwachting, misschien was het magie, een man heeft me nog nooit zo snel tot een hoogtepunt gebracht! Mijn hele lichaam trilde. Hij ritste zijn broek open en terwijl ik zijn hete adem in mijn nek voelde, voelde ik een stuwkracht van iets onmiskenbaar groots! Het paste perfect… Hij versnelde en zijn ademhaling werd steeds sneller... Hij had een van mijn borsten goed vast en de andere hand omvatte teder de voorkant van mijn vulva. En dan….de grote finale…of “de laatste lepel van mijn dessert”.

We bleven een tijdje hangen en hij kuste mijn schouders en mijn nek, draaide me om en kuste me met uiterste passie. Hij maakte me zwak in mijn knieën en als dat gebeurt, vraag je naar de naam van de man. Zijn naam is Therron...een duidelijke nieuwe kandidaat om toe te voegen aan mijn boekje vol geneugten.

Nadat we onszelf hadden schoongemaakt en nog een paar heel tedere kusjes hadden gegeven, ging ik terug naar mijn tafel en vroeg om de cheque.

En ik zorgde ervoor dat ik een flinke fooi achterliet….

Met plezier, Mevrouw P.