Glimp van lingerie

GLIMP VAN LINGERIE

In mijn jas, met niets dan lingerie eronder verborgen, liep ik naar de portier van het appartementencomplex en legde uit waarom ik hier ben. Nou ja, ik heb hem niet alles verteld, alleen de 'need to know' fragmentjes. Hij bekeek me van onder tot boven en ik kon zien dat zijn blik naar de bandjes van mijn Bordelle beha gleed, vervolgens wendde zijn ogen zich naar mijn decollete en de hoeken van zijn mond krulde omhoog.

Hij wees me de weg naar de receptie en vertelde me om te vragen naar Lucien, dan zal de klerk mijn aankomst aankondigen aan mijn mysterieuze fotograaf met zijn goddelijke glimlach....

De man achter de receptie, belde appartement 69 G en ik kon hem horen vertellen aan de persoon aan de andere kant van de lijn, dat Ms. Pleasurements van de overkant is aangekomen. Daarna liet hij me de weg naar de lift zien.

Ik paradeerde naar de liftdeuren, terwijl ik mijn BH bandjes een beetje fatsoeneerde en ik mijn kousen gladstreek, wat de receptionist een glimp van mijn bewegingen gaf en een duidelijke indruk van mijn lingerie. Met elke beweging die ik maakte, kon hij mijn (on)deugende bips in mijn Bordelle slipje zien door de split aan de achterkant van mijn jas .... Naar hem terugkijkend over mijn schouder, kon ik een glinstering in zijn ogen zien en hij glunderde van oor tot oor….daar genoot ik weer enorm van.

Ik hoorde mezelf denken hoe knap de mensen zijn hier in het appartementencomplex….de fotograaf, de portier en de receptionist.

Toen drukte ik op het knopje naast de lift en de deuren opende zich. ‘Breakfast’ will soon be served!

With Pleasure, Ms. P.