feel

Het kousen mysterie

HET KOUSEN MYSTERIE

Daarnet bracht de post een pakketje. Of eigenlijk een stevige envelop. Ik krijg bijna nooit post... Nieuwsgierig maak ik het open. Er valt een mooi ingepakt, plat pakje uit. Het formaat komt me ergens wel bekend voor. Als ik het papier losscheur zie ik een paar kousen. Bijzondere kousen: Cut & Curled nude en zwarte nylon naadkousen van Maison Close. Ik ben verrast. Het pakje moet wel van jou zijn. Ik weet dat je mij graag ziet met mooie kousen.

Thuis laat je niks merken. Ik ook niet, want ik ga je er straks mee verrassen. Als je relaxed op de bank gaat zitten, zeg ik, zo casual mogelijk: "Ik ga even iets anders aantrekken, schat."

Op de slaapkamer haal ik mijn Webbed jarretel van Bordelle tevoorschijn. De bandjes spannen strak rond mijn volle heupen en billen. Voorzichtig laat ik de dunne kousen over mijn benen glijden, maak ze vast aan de metalen clips. Ze zijn prachtig. Als mijn benen langs elkaar schuiven maken ze een sexy knisperend geluid..

Wat trek ik verder aan?

Deze keer kies ik niet voor subtiel, maar voor expliciet. Iets dat geen twijfel laat over mijn stemming en mijn intenties. Een transparante top van Murmur. heel dun, nietsverhullend. Gewoonlijk draag ik er een mooie push up bh onder, vanavond alleen een paar sexy pasties.

En verder? Verder niets. Behalve natuurlijk een paar zwarte hoge hakken. Ik zou me naakt voelen zonder.

Wat ik zie in de lange passpiegel bevalt me. Mijn benen lijken langer, strakker en scherper gelijnd door het ragfijne zwarte nylon. Mijn naturelle borsten bewegen losjes onder de dunne top; ze zijn niet zo stevig maar wel mooi vol. Ik draai me om. De naden van de kousen eindigen bovenaan in een ovaal lusje. Boven de rand van de kousen mijn naakte billen.

Als ik de kamer weer binnenkom, gaan je ogen wijd open. Je zegt niets. Ik paradeer langzaam heen en weer. Laat mijn kousen knisperen. Je blik volgt me, intens, ademloos. Dan trek je in een paar snelle bewegingen je shirt en je jeans uit, en voor ik het weet sta je naakt voor me. Je bent al behoorlijk opgewonden.

Je duwt me naar de bank, ik laat me half achterover vallen en voel het gewicht van je sterke lijf. Door mijn dunne nylonkous heen voel ik je tegen mijn bovenbeen, hard, warm, kloppend..Een hand glijdt over de ronding van mijn kuit naar de zachte achterkant van mijn bovenbeen. Je kloppende warmte glijdt omhoog, langs de naakte huid boven mijn kous. Jouw hand tilt krachtig mijn been op en ineens voel ik je in me. Heerlijk. Ik vouw mijn gekouste, hooggehakte been om je heup en geniet.

Wat later liggen we tegen elkaar aan, heerlijk nagloeiend. Je laat je hand bewonderend langs mijn been glijden, over het gladde nylon van mijn kous. "Mooi... waar heb je die gekocht?" Mijn adem stokt even. Een tel later realiseer ik het me.

Ik kreeg ze niet van jou.

"Ik zag ze toevallig ergens..."

*

Verhaal geschreven door: M.

Afbeeldingen: Pinterest