Mijn paaldansje

MIJN PAALDANSJE

Ik ging mijn comfortabele Parijse appartement binnen en liep meteen door naar mijn slaapkamer waar ik mijn tassen neerzette op mijn pluche chaise longue in de hoek. Ik deed mijn schoenen uit en ging op de chaise zitten. Daar begon ik mijn nieuwe aanwinsten uit te pakken met een enorme glimlach op mijn gezicht. Moet je mijn mooie jurkjes nou zien! Gotta love Marjolaine en Amoralle.

Ik ontdeed me van mijn kleding en enkel in mijn Patrice Catanzaro & stockings, twirlde ik richting mijn Bose sound systeem. Ik zette hem aan en gaf een flinke draai aan de volume knop. Een zeer sexy en aangename verrassing kwam uit mijn speakers! Ginuwine’s Pony!

“Toevallig” heb ik een danspaal in mijn slaapkamer geinstalleerd. Het helpt me zeer flexibel te blijven.

Rhythmisch zwierde ik naar mijn kaptafel, griste mijn "pony oren" van de hoek van de spiegel, zette ze op mijn hoofd en bewoog me richting de paal. Ik greep hem vast en met fluweelzachte vloeiende bewegingen, krulde ik me om de paal heen. Tussen de zachte heup en bips bewegingen door, gehoorzaamde ik de beat met de nodige felle, nogal stoute stoten richting de paal….

Totaal geabsorbeerd door de muziek en de paal, vergat ik helemaal dat mijn raam wagenwijd open stond! Toen het liedje vervaagde, liep ik naar mijn raam en keek naar het gebouw hier tegenover. De meeste ramen waren open en zonder enige moeite, telde ik minstens 5 mannen, die mij grijnzend applaudiseerde…

Dus, ik maakte een elegante buiging en trakteerde ze op een kus die ik toeblies...

With Pleasure, Ms. P.