"KOM, DAN GAAN WE ERHEEN...WAAR HET OOK IS."

Terwijl ik de open ruimte binnenloop denk ik: alle recepties zijn hetzelfde: mooi zijn, handjes geven, beleefde gesprekjes voeren, ongevraagd gezoend worden, naar toespraakjes luisteren en na afloop klappen. Saai.. Hopelijk ben jij er ook.

Eerst zie ik je niet en ik voel een lichte teleurstelling. Maar dan ben je er ineens toch, je staat nog bij de ingang. Je bent laat. Je ziet er erg goed uit: een goed pak aan, stijlvol en een tikje nonchalant. Rebels, ongetemd. Ik voel een tinteling in mijn buik. Ik loop naar je toe en je spot me al snel. Ik zie je blik op en neer gaan. En nog eens. Je bent niet de enige die kijkt. Ik loop opzettelijk een beetje traag, wiegend op mijn hoge hakken. De dunne stof van mijn nette jurk verraadt de bewegingen van mijn rondingen. Het ontgaat jou niet. Anderen zien het ook. Laat ze maar kijken. En raden.

We begroeten elkaar als goede kennissen, met een zoen op de wang, maar ik voel de spanning in jouw blik. Je ruikt lekker. We praten wat over werk, maar mijn gedachten zijn bij iets anders. Bij jouw sterke lijf onder dat witte overhemd. Bij de gewaagde lingerie onder mijn dunne jurkje. Bij jouw handen die de rits op mijn rug omlaag laten glijden, mijn bovenlijf ontbloten als de jurk langs mijn armen omlaag glijdt. Je ogen die gretig mijn boezem bewonderen, de bandjes van mijn open cup bh die er strak omheen spannen. Ik laat de jurk langs mijn heupen en benen op de grond glijden, zodat je de open slip ziet die ik erbij draag. En mijn dunne huidkleurige stay up kousen. Je handen beproeven de zwaarte van mijn borsten, je mond vindt de mijne. Je handen gaan naar mijn billen, even bloot als mijn borsten. Plotseling sta ik tegen een tafel geleund, jij hurkt tussen mijn gekouste benen. Mijn open slip nodigt je uit om mij te proeven, te verwennen, te laten gloeien van genot. Ik sluit mijn ogen en zink weg in een heerlijke roes...

"Wilt u nog iets drinken, mevrouw?"Ik schrik op uit mijn dagdroom en zie de vragende blik van de ober. "Eh, nee, dank je."Ik kijk jou weer aan en zie in je ogen een geamuseerde twinkeling. "Waar was je?" "Geen idee... maar jij was er ook..." Je glimlacht. "Kom, dan gaan we erheen... waar het ook is."

~*~

Een verhaal geschreven door M.

Afbeeldingen: Pinterest

 • Worldwide

  Next-day delivery

 • Personal

  & real service

 • Free gift wrapping

  & Discrete delivery

 • Boutique in Amsterdam

  The Netherlands

 • #STORIES
  English