VERLEID JEZELF MET ZIJDE LUXE

Marjolaine...

...voor chique luxe en zijde zachte sensualiteit. Het is een eer om een slipdress van Marjolaine te dragen, het is een prachtige hommage aan je lichaam... We hebben het hier over mooie, WEERGALOOS mooie designer nachtmode. Een slipdress, kimono, short of nachtjurk, de ontwerpen van Marjolaine zijn een stijlvolle en sensuele traktatie. Decadent maar toch licht, designs met prachtige luxe zijde & meesterlijk gebruik van kant, in magnifieke kleuren.

Aanschouw...kijk dan naar het verrukkelijke scala designer nachtmode van Marjolaine. Flatteer jezelf in een slipdress van Marjolaine of een van haar andere sublieme luxe nachtmode en het is een uitnodiging om door liefdevolle handen te worden aangeraakt. En voel, hoe de slipdress zachtjes je huid streelt, zo zacht, mooi bewegend, als een kus van een vlinder.

Marjolaine is luxe nachtmode met een liefdevolle touch...

~*~

Afbeeldingen: Pleasurements

 • Worldwide

  Next-day delivery

 • Personal

  & real service

 • Free gift wrapping

  & Discrete delivery

 • Boutique in Amsterdam

  The Netherlands

 • #STORIES
  Try & Fit

  The Pleasurements boutique is open again! It's a pleasure to welcome you back to our House of Pleasurements. It is also still possible to exclusively book an private appointment. With pleasure, Rebecca & the ladies of Pleasurements

  English